I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

Deveta „Korpa solidarnosti“ za socijalno ugrožene sugrađane

Pet godina zaredom, dva puta godišnje, kompanija Gomex i Rotarakt klub Zrenjanin organizuju „Korpu solidarnosti“ kojom prikupljaju proizvode za socijalno ugrožene sugrađane.

korpa-solidarnosti-gomex-rotarakt-zreanjanin-3

Tako je bilo i danas u Gomexovom supermarketu Total na čijem su ulazu bile postavljene korpe za prikupljanje proizvoda. Potrošači su po izlasku iz objekta ubacivali artikle i tako dali doprinos humanitarnoj akciji.

–  Kroz doniranje proizvoda koje naši potrošači kupe, pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, socijalno ugroženim porodicama sa teritorije grada Zrenjanina koja školuju najveći broj dece. Kompnija Gomex se i ove godine aktivno uključila u doniranje novogodišnjih paketića deci sa Dečijeg odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, deci iz Mešupštinske organizacije slepih i slabovidih, Dnevnom centru Alternativa, deci koja se nalaze u Sigurnoj kući, rekao je marketing menadžer Nedeljko Golušin.

korpa-solidarnosti-gomex-rotarakt-zreanjanin-1

– Deveta po redu Korpa solidarnosti je najstarija akcija Rotarakt kluba, i sve proizvode koje smo danas prikupili prosledićemo porodicama koje školuju najviše dece. Mislim da na taj načim možemo da im ulepšamo Božićne praznike, rekao je Zoran Davidovac ispred Rotarakt kluba napomenuvši da će sledeća akcija biti organizovana pred Uskršnje praznike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

korpa-solidarnosti-gomex-rotarakt-zreanjanin-2

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh