I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Društvena odgovornost

Persu marketi i Grand kafa prikupili ogrev za 100 porodica

Velika humanitarna akcija Persu marketa i Grand kafe pod nazivom „Topli dinar“, kroz koju se sakupljao novac za obezbeđivanje ogreva, za oko 100 najugroženijih porodica, završena je 31.10.

ogrev persu

Sledeća etapa akcije, odnosno dodela ogreva, počela je u utorak 10.11. Tokom oktobra meseca, koliko je trajala ova humanitarna aktivnost, od svakog računa u Persu marketima odvajao se po 1 dinar, i tom prilikom sakupljeno je više od million i po dinara, koji su upotrebljeni za kupovinu ogreva za socijalno ugrožene porodice.

Podela ogreva je počela 10.11. i uveliko je u toku, kako bi oni kojma je naša pomoć najpotrebnija, bili obezbeđeni pre početka zime. Veliku zahvalnost dugujemo našim potrošačima, koji su učestvovali sa nama u ovom humanom činu, i pomogli nam da ove zime svima bude toplo.

PerSu marketi

“Cilj nam je da pomognemo zajednici u kojoj živimo i poslujemo, kao i da dodatno doprinesemo, a smatramo da je najbolji način za to, upravo kroz pomoć onima kojima je to sada najpotrebnije” – poručuju iz Persu marketa.

“Grand kafa je kompanija kojoj je briga o potrošačima jedan od najvažnijih ciljeva i mi smo prepoznali ovu akciju kao način da zajedno učinimo više” – kažu u Grand kafi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

donacija zrenjanin

Kao što je i najavljeno, preko 100 porodica sa teritorije Vojvodine, uz pomoć akcije Topli dinar, dobiće ogrev za celu zimu, a iz Persu marketa poručuju da će nastaviti i dalje sa ovakvim akcijama, kako bi što više doprineli zajednicama u kojima posluju, širom Vojvodine.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh