I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

„Milupino“ paketi za bebe u zrenjaninskom porodilištu

Prve bebe rođene u ovoj godini  u zrenjaninskom porodilištu danas je obradovala poznata prodavnica bebi i dečije opreme „Milupino“  darivanjem novogodišnjih paketa. Uz podršku portala I love Zrenjanin, „Milupino“ paketi predati su jutros porodiljama.

Slavica Milupino paketiSlavica Milupino

Društvena odgovornost – darovi zrenjaninskim porodiljama

Paketi su znak pažnje koji je ova prodavnica sa dugogodišnjom tradicijom želela da ukaže majkama i na poseban način poželi dobrodošlicu njihovim bebama. Vlasnica „Milupina“ Slavica Davinić, kaže da je želela da u periodu u kojem se oseća uticaj krize, pokaže pažnju majkama poklanjanjem paketa sa opremom i kozmetikom neophodnim u prvim danima rođenja.

I Taxi Zrenjanin

– Pred svaku Novu godinu pripremali smo pakete garderobe za korisnike „Crvenog krsta“ u Zrenjaninu, a ove godine smo želeli da prvi put toj akciji dodamo i ovu u porodilištu. Naša delatnost jeste vezana za bebe i decu i želja nam je bila da njima i njihovim majkama, našim sugrađankama, ulepšamo boravak u porodilištu. I nakon ovog dana, voleli bismo da te bebe rastu uz „Milupino“ i da budemo deo njihovog detinjstva – rekla je Slavica Davinić prilikom predaje paketa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Milupino paketi 3

Poklon sa brendom „Milupino“

Gest je prijatno iznenadio i osoblje porodilišta, a dežurna doktorka Marija Velisavljev rekla je da su ovo izuzetno važni trenuci za porodilje.

Milupino paketi 4– Naravno da je ovakva vrsta brige značajna, naročito u  prvim danima nakon porođaja, kada su sve žene usmerene na svoje bebe.  One su tada odvojene od svojih porodica i nalaze se u bolničkim uslovima, pa im pored brige stručnog oosblja i familije, ovakva pažnja  dodatno znači. U vremenima koja nisu laka ni jednostavna za život, ovim ženama treba dati motiv upravo uslovima za porođaj i posle porođajnu negu, kako bi ponele lep utisak i razmišljale i o drugom i trećem detetu. Na taj način polako utičemo i na natalitet u našoj sredini – rekla je doktorka Velisavljev za naš portal.

Majke su dobile kozmetiku i opremu za bebe, brendirani paket „Milupino“, i priručnike za negu beba.

Na slici(dole) : Dr. Marija Velisavljev

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh