I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

Maxbet sponzoriše odlazak studenata Tehničkog fakulteta u Grčku

Kompanija MaxBet sponzoriše odlazak studenata Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ iz Zrenjanina na ovogodišnju Menadžerijadu koja se održava od 8. do 12. maja u Grčkoj. Ovaj fakultet predstavljaće 50 studenata u različitim disciplinama, a pored njih, ovogodišnjoj Menadžerijadi prisustvovaće studenti iz cele Srbije i regiona.

Maxbet

Međunarodni susret studenata, poznatiji kao Menadžerijada, tradicionalno se održava skoro pola veka na prostoru Balkana. Ova manifestacija doprinosi povezivanju, saradnji i razmeni studenata. Menadžerijada kroz svoje programe širi i populariše sve sfere aktivnog studentskog života, naučni rad, takmičenja u znanju, sportska takmičenja i edukativne programe.

Studenti Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ takmičiće se u naučnim disciplinama: Kviz znanja i Debata, kao i u sportskim disciplinama: muški fudbal, ženska odbojka, muška odbojka i stoni tenis. Kompanija MaxBet uviđa sve prednosti ovakvih okupljanja i stoga pruža pomoć studentima da zakorače prvim poslovnim koracima, jer će možda upoznati buduće poslovne saradnike i kolege.

I Taxi Zrenjanin

Poslednjih godina Menadžerijada broji preko 2500 učesnika sa 30 fakulteta iz čitave Evrope. Pored organizatora, studenata iz Srbije i redovnih učesnika, gosti Menadžerijade su i studenti iz mnogih država, te je tako prethodne godine domaćin „Evrovijade“ bila Poljska, a gosti su bili i studenti iz Srbije, Rumunije, Rusije, Italije, Bosne i Hercegovine i drugih država.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh