I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

Na Savindan: Humani gest Gomexa za školu „9.maj“

Kompanija Gomex je u ulozi kuma prisustvovala jučerašnjoj proslavi dana Svetog Save u Osnovnoj i srednjoj školi „9.maj“. Ova zrenjaninska kompanija dugogodišnji je prijatelj i sponzor te institucije.

Deca škole „9.maj“ priredila su toplu dobrodošlicu gostima koji su došli da sa njima obeleže školsku slavu. Nakon slavskog obreda i tradicionalnog rezanja slavskog kolača, gosti i prijatelji ustanove prisustvovali su zanimljivoj predstavi koju su deca priredila uz pomoć nastavnika i roditelja.

IMG_8838

 – Gomex je prethodnih godina pomagao ovu ustanovu, kako značajnim finansijskim sredstvima tako i možda bitnijom, svesrdnom moralnom podrškom. Zaposleni u našoj kompaniji učestvovali su u akcijama ove ustanove, družeći se sa decom i takvim primerom ukazivali na činjenicu da je potrebno malo energije i truda da se deca sa posebnim potrebama uključe u sve tokove društvenog života. To se na najbolji način videlo na igrama bez granica “Kad granice ne postoje igramo se mnogo bolje, saopštila je ta trgovinska kompanija.

PerSu marketi

Goran Kovačević, direktor Gomexa, pokazao je još jednom društvenu odgovornost i ličnu humanost dodelivši školi „9.maj“ sredstva koja je nedavno dobio u okviru Nagrade za korporativnu odgovornost i humanitarne aktivnosti, Regionalne privredne komore Zrenjanin. Kovačević je izrazio želju da se tim sredstvima završi sanacija problematičnog dela objekta koju učenici ne mogu da koriste.

Gomex Zrenjanin

Nakon himne Svetog Save i rezanja slavskog kolača, Goran Kovačević je kumstvo za sledeću godinu svečano predao Đuri Jariću, komercijalnom direktoru “Mlekoprodukta”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh