I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Društvena odgovornost

Društvena odgovornost za 1000 novorođenih beba

Prodavnica bebi i dečije opreme i odeće „Milupino“, u prethodnih osam meseci darovala je zrenjaninskim porodiljama 1000 poklon paketa.

PorodilisteU tom periodu, svaka porodilja u zrenjaninskoj bolnici dobijala je „Milupino“ vaučer kojim se u njihovim prodavnicama preuzimao paket namenjen prvim danima novorođenčadi.

– Ovim gestom želeli smo da podsetimo sve majke da smo svakog trenutka uz njih i da u našim radnjama mogu naći apsolutno sve što je potrebno i za njihovu, i bebinu negu i ishranu. U dogovoru sa uvoznikom Tenera pelena, u paketu smo obezbedili po jedno pakovanje pelena i vlažnih maramica, edukativne materijale koji su naročito važni prvorotkama, a bilo je i iznenađenja poput kapica, benkica i portikli, kaže za portal I love Zrenjanin vlasnica radnji. Slavica Davinić.

Vaučeri su se mogli zameniti za pakete u bilo kojoj od tri „Milupino“ radnje, a često su dolazili i očevi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

milupino-radnja

Ivan P. : Supruga je dobila ovaj vaučer po izlasku iz bolnice, a s obzirom da je to bilo pre dva dana, ja sam došao da ga preuzmem uz njenu otpusnu listu iz porodilišta. Oboje smo bili iznenađeni kada smo dobili vaučer, jer se danas retko nailazi na brigu o drugima. Stvarno lep gest.

Milina S. : Moja ćerka se porodila pre dve nedelje i dala mi je ovaj vaučer da preuzmem paket. Nisam gledala sadržaj paketa, ali to je manje važno. Pažnja koja je pokazana je najbitinija.

Slavica S. : Bila sam iznenađena kada su mi po izlasku iz porodilišta rekli da me čekaju gratis pelene za bebu. Koliko god da ih kupujete, one su uvek dobrodošle u prvim bebinim mesecima. Za prvo dete nije bilo ovakvog iznenađenja, a sada su nas baš prijatno obradovali. Sve pohvale onima koji su se odlučili za ovaj čin.

milupino

Paket je dobio i pevač Boris Petrović koji je nedavno postao otac

„Milupino“ je poznat po brizi o svojim kupcima, saradnji sa Crvenim krstom i porodilištom. Za naredni period, pripremaju i nova iznenađenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh