I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Back Up

Market kompanije „Gomex“ otvoren u Čenti

Kompanija „Gomex“ je otvorila novi objekat u petak, 23. oktobra, u naseljenom mestu Čenta.  Objekat je sagrađen po najsavremenijim standardima, i privlači pažnju modernim izgledom.

Kupcima je omogućena potpuna ugodonost prilikom kupovine, pažljivo odabrani asortiman i kvalitetna usluga. „Gomex Čenta“ u potpunosti ispunjava očekivanja potrošača kada su u pitanju svakodnevne, ali i velike kupovine. Na dan otvaranja, vladalo je veliko interesovanje potrošača, koji su strpljivo čekali početak rada objekta.

 

Kupce su dočekale brojne akcije i popusti, kao i mnoga iznenađenja i pokloni. Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju karticu “Kasicu Brojalicu” kojom sakupljaju „keširiće“ i ostvaruju dodatne popuste.

U ovom marketu zaposleno je osam novih radnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Novootvoreni market  će kupcima biti na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7:00 do 13 časova.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije, i u ovom, kao i u svim ostalim Gomex marketima širom zemlje, sprovedene su i primenjuju se sve mere zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh