I love Zrenjanin portal

 • Basicline
 • Univer export
 • Ultra Caffe
Aviv park Zrenjanin

Humanitarna dečija manifestacija ove subote u Aviv Parku

Aviv Park Zrenjanin u saradnji sa Sportskim savezom grada Zrenjanina, Gradskom upravom grada Zrenjanina, Crvenim krstom, Predškolskom Ustanovom, osnovnim i srednjim školama organizuje u subotu, 24. septembra, humanitarno–sportsku manifestaciju „DECA-DECI, ODRASLI SVIMA“, a u cilju promocije sporta i zdravog načina života i odrastanja.

aviv magicni show futured

Humanitarna manifestacija ˝DECA-DECI, ODRASLI SVIMA˝ u svom programu ima 2 osnovna cilja:

 1. Promociju sporta kao zdravog načina života, i potrebe da se deca od ranog uzrasta redovno bave fizičkom aktivnošću kako bi se pravilno i zdravo razvijala.
 2. Aktivno učešće u prikupljanju sredstava za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje deformiteta lokomotornog sistema za decu predškolskog uzrasta.

Preporuka za aktivno učešće

Aviv Park Zrenjanin, ovom prilikom pozvao je sve zainteresovane da se priključe ovom humanitarnom događaju i toplo preporučio svima aktivno učešće u programu.

-Preporučujemo aktivno učešće zainteresovanih učenika svih osnovnih škola u manifestaciji „DECA-DECI, ODRASLI SVIMA“. Za sve učesnike će biti obezbeđene diplome i zahvalnice, a predviđeno je da najuspešniji učenici dobiju medalje i pehare, poručili su iz Aviv Parka.

Satnica programa manifestacije:

 • U 10.00 časova: IX Mini Olimpijada Udruženja za pomoć mentalno-nedovoljno razvijenim osobama – Očekuje se učešće predstavnika iz 10 gradova i opština sa teritorije Vojvodine.
 • U 11.00 časova: Trka za srećnije detinstvo – Trka je otvorenog tipa za sve učenike osnovnih škola i srenjih škola. Učenici će kupovinom startnog broja (po ceni od 50 dinara) i istrčavanjem utvrđene trase prilagođene uzrastu (od 100 do 800 metara), dati svoj doprinos ovoj akciji, sopstvenom zdravlju, ali i zdravlju druge dece.
 • Revijalna trka – start trke predviđen neposredno po završetku Trke za srećnije detinjstvo – Trka otvorena za sve građane i posetioce Aviv Parka humanog i sportskog srca. Startni brojevi, koji su ujedno i prilog za kupovinu aparata za rano dijagnostifikovanje deformiteta kičmenog stuba, će se prodavati na punktovima u krugu Aviv Parka do samog početka trke.
 • Od 10 do 12 časova, dobrovoljno davanje krvi (za sve punoletne osobe)
 • Od 10 do 13 časova, prodajna izložba ručnih radova osoba sa smetnjama u razvoju.

Jedan deo sredstava će biti namenjen za nagrade pojedinačnim školama čiji učenici uzmu najbrojnije učešće u ovoj manifestaciji, te će na osnovu svoje humanosti, i svog sportskog duha učenici imati priliku da donesu nagradu i matičnoj školi iz koje dolaze.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh