I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aviv park Zrenjanin

Dani piva u Aviv parku: Goca Tržan, Pinkove zvezdice..

U saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Aviv park će se ove godine aktivno uključiti u obeležavanje manifestacije Dani piva.

-Pored ostalih kompanija, Aviv park je zvaničan ovogodišnji prijatelj i podrška ove prelepe i tradicionalne manifestacije koja se toliko godina unazad održava u gradu Zrenjaninu. Izuzetno nam je drago što smo preuzeli ovu ulogu, kažu u menadžmentu kompanije Aviv Arlon.

To će biti treća lokacija na kojoj će se svi Zrenjaninci, prvenstveno najmlađi, ali i stariji, kao i mnogi drugi posetioci iz cele Srbije, zasigurno dobro provoditi. Tako će se na centralnom platou Aviv Parka Zrenjanin, sledeće nedelje održavati veoma bogat dečiji program. Pored veoma zanimljivih radionica, igara, takmičenja, biće održano i nekoliko koncerata, a prvi u nizu je spektakularni koncert Goce Tržan, 24. avgusta sa početkom u 20 časova.

U petak i u subotu, održaće se koncerti Pinkovih zvezdica iz prethodne i ovogodišnje sezone. Pored Marije Serdar, Pavla Vasiljevića, Davida, Valentine, Darije, Nike i ostalih zvezdica, svi će uživati u dvočasovnim koncertima u popodnevnim časovima!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posetioce očekuje puno kreativnih i veoma zanimljivih radionica poput lutkarske radionice Blagoveste Vasileve, radionice maštara Uroša Petrovića, poligon spretnosti rađen po čuvenom NTC sistemu koji vodi Nikoleta Vidaković, mnoga plesna takmičenja, plesne animacije i muzičke radionice…

-Uz fenomenalan program i odličnu zabavu koji vas očekuju naredne nedelje u Aviv Parku, ponesite dobro raspoloženje, povedite vaše najmlađe i uživajte sa nama u porodičnoj zabavi nakon čega uživanje nastavite na gradskim trgovima gde vas očekuje sjajan provod, poručili su u Aviv parku.

aviv

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh