I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

ZREPOK pomaže projekte za unapređenje i ulepšavanje životne sredine

Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK obezbedio je sredstva kojima će finansirati projekte u cilju uređenja i ozelenjavanja javnih površina.

 

U cilju unapređenja uslova života građana Srednjobanatskog upravnog okruga i podizanja svesti o značaju zelenih površina i životne sredine, putem finansijske pomoći dodeljuju se  donacije projektima, koji podstiču uključivanje građana u uređenje i ozelenjavanje javnih površina – kaže se u saopštenju ovog udruženja.

I Taxi Zrenjanin

 

 

ZREPOK je obezbedio sredstva u ukupnom iznosu od 200,000.00 dinara za naknadu troškova (refundaciju troškova) kupovine i to

– Ukrasnog višegodišnjeg sadnog materijala (drveće, žbunje, perene). Sredstva za ovu namenu mogu koristiti svi nosioci projekata.
– Sadnica voćaka za podizanje manjeg voćnjaka. Sredstva za ovu namenu mogu koristiti samoo osnovne i srednje škole.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podnosioci predloga projekta mogu biti 
Registrovane ustanove / udruženja sa sedištem na teritoriji Srednjobanatskog upravnog okruga.

Za ustanove / udruženja čiji projekti budu bili prihvaćeni, biće obezbeđena sredstva po potpisivanju Protokola o saradnji. Pre potpisivanja Protokola o saradnji, ustanove / udruženja će biti pozvane da pošalju dodatnu dokumentaciju o ustanovi/udruženju (kopiju rešenja o PIB-u, Dokaz o registraciji – izvod iz odgovarajućeg registra kojim se dokazuje ispunjenost uslova kriterijuma). Projektne aktivnosti mogu početi tek nakon što se ova procedura završi. Svi ranije nastali troškovi neće biti pokriveni donacijom. Nakon završetka aktivnosti predviđenih u projektu, neophodno je da se dostavi finansijski i narativni izveštaj o realizaciji projektnih aktivnosti (u narativnom izveštaju opisati aktivnosti, broj učesnika, ostvarene ciljeve, rezultate projekta, održivost projekta i vidljivost projekta) komisija ZREPOK-a pregledaće izvršene radove i dostavljenu dokumentaciju i ukoliko utvrdi da odgovaraju podnetom projektu refundiraće troškove navedene u budžetu projekta.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 28. februar do 16 časova.

Sve informacije mogu se dobiti putem telefona 023/533-577

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh