I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninski prirodni ledeni čaj se odlično prodaje

Po staroj recepturi, koja datira još iz davnih sedemdesetih, nastao je novi proizvod koji nosi etiketu „made in Zrenjanin“, 100% prirodan ledeni čaj – „Nice tea“. U pitanju je negazirani osvežavajući napitak koji sadrži 9 moćnih trava.

Nice tea 9 vrsta trava

Ovaj ledeni čaj je specifičan po mnogim stvarima, od petolitarske ambalaže sa slavinom do odličnog mirisa koji vas osvaja već po sipanju prive čaše. Jednostavno čaj je veoma pitak i ukusan.

– Svaki mesec je sve bolji i čaj se sve bolje prodaje. Prihvatili su nas Zrenjaninci i to nam je posebno drago. Želimo da naš čaj omasovi proizvodnju i raširi se po celoj Srbiji što će nam omogućiti da otvorimo unutar naše firme još više radnih mesta, izjavio je Marko Kokir, menadžer firme Dulek. 

I Taxi Zrenjanin

Kokir je dodao da se za sada širi prodaja na Zlatibor i Čačak, a da su u toku pregovori i za izvoz u Hrvatsku.

OD SADA I U KAFIĆIMA

Čaj je zvanično predstavljen početkom leta prošle godine, a do danas probalo ga je nekoliko hiljada sugrađana koji mu se redovno vraćaju. Zbog popularnosti koje je ovaj čaj stekao, proizvođači su se potrudili da se isti pojavi i u kafićima u obiliku flašice 0.2l. koji će se uskoro nalaziti u svim bolje snabdevenim kafićima u Zrenjaninu i okolini.

nice tea zrenjanin

9 VRSTA TRAVA

– Naš proizvod nastaje na bazi 9 trava koje se pažljivo biraju i pripremaju u našem proizvodnom pogonu. Osnovne trave koje se kuvaju u izvorskoj vodi uz pažljivu pripremu po tradicionalnom receptu su :

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
 • Nana
 • Bosiljak
 • Matičnjak
 • Kukuruz
 • Kopriva
 • Anis
 • Kantarion
 • Pirevina
 • Hajdučka trava

nice tea casa

„Nice tea“ je čaj koji želimo da promovišemo kako u maloprodajnim trgovinama, tako i van granica naše zemlje jer već imamo prve pregovore o eventualnom izvozu, govori za naš portal Marko Kokir direktor porodične firme „Dulek“ iz Zrenjanina, koja proizvodi i puni ovaj ledeni čaj.

NAJBOLJI RASHLAĐEN

nice tea ledeni caj zrenjanin

Ledeni „Nice Tea“ čaj daje pun prirodan ukus ukoliko se konzumira rashlađen na temperaturama koje variraju između 14 i 17 stepeni celzijusa.

ANTIOKSIDANT

Na ambalaži ovog proizvoda navodi se da isti stimuliše psihičke i fizičke aktivnosti, kao i da je „Nice Tea“ prirodni eliksir protiv stresa.

Analizu ovog proizvoda izvšila je akreditovana laboratorija za ispitivanje „Jugoispekt“ iz Novog Sada, a na neformalnoj degustaciji u centru Zrenjanina, mogle su se čuti samo pozitivne kritike za ovaj proizvod uz obavezno pitanje gde se isti može kupiti.

DRUGAČIJA AMBALAŽA SAVEZNIK NA PUTU DO USPEHA

Ovaj čaj dolazi u takozvanooj „Bag & Box“ ambalaži. U pitanju je kutija koja u sebi sadrži 5l ovog prirodnog napitka, a samo točenje čaja je prava mala zabava, jer uz svaku kutiju čaja dolazi i interesantna slavinica koja je veoma jednostavna za upotrebu i osvaja na prvi pogled.

20140423-010525.jpg

SLOGAN : NICE TEA NIJE SAMO LEDENI ČAJ

Ovaj prirodni osvežavajući napitak, trenitno možete kupiti u Zrenjaninu .. a uskoro ćete ga pronaći i u najbolje snabdevenim marketima u gradu.

– Želja nam je da se naš prozivod svidi pre svega našim sugrađanima, želimo da čujemo kako im se dopala naša zamisao. Verujemo u veliki uspeh i nadamo se da ćemo što pre pokrenuti proizvodnju u pravom smeru, dodao je Kokir.

Nice teal ledeni caj

GDE SE MOŽE KUPITI?

Na svim prodajnim mestima je moguća degustacija, a ovo su lokacije na kojima stanuje čaj koji će postati nakon prvog gutljaja vaša svakodnevnica.

Trenutna prodajna mesta su:

Zrenjanin:

Valor, (Gorki)-Banat
Kess in, Ive Vojnovića 20, Zrenjanin
Moj Špajz, Koče Kolarova 16, Zrenjanin
Market Antonić , Majora Gavrilovića 36, Zrenjanin
Biodragstor, Gimnazijska 21, Zrenjanin
NP Komerc, Djure Jaksica 36, Zrenjanin

Novi Sad:
Bio Dućan Jovic, Cara Dušana 70, Novi Sad
str Sestica, Branka Ćopića 35, Novi Sad
str Biber, Miše Dimitrijevica 35, Novi Sad
str Noma Sport , Ignjeta Pavla 2, Novi Sad
str Noma Sport , Jevrejska 5, Novi Sad
Carobni Fenix, Lasla Gala 1, Novi Sad
Bio Park, Hadži Ruvimova br 58 lk br2, Novi Sad
str Biospektar, Železnička 11, Novi Sad

Beograd:
Za Kompromis, Internacionalnih Brigada 22/55, Vračar,Beograd.
Market, Magistarski trg bb, Zemun.
MV Shop -Ivana Milutinovića 7, Beograd
Moja Verona – Zivojina Tabakovica 14, Beograd
Za kompromis – Internacionalnih brigada 22, Beograd
Flegra – 13. Septembra 22, Beograd
UniShop – Svetosavska bb, Beograd
AZ2013 – Miloša Pocerca 21, Beograd
Demaks – Patrijarha Joanikija 23, Beograd

PUNI SE U ZRENJANINU, ALI NE OD ZRENJANINSKE VODE

Voda za Nice Tea dobija se iz čistih bunara i ista se dodatno pročišćava. Proces legalizacije bunara i dobijanja kvalitetne vode uradjen je kako nalaze zakon Republike Srbije, a ceo proces je uradjen po tačno uredjenim pravilima koje sprovodi Ministarstvo rudarstva i energetike. U tom segmentu, kvalitetna voda je još jedan od važnih sastojaka koja daje punu dimenziju ovom čaju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh