I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninski Gomex širi poslovanje van Vojvodine

Kompanija Gomex napravila je ovih dana veliki iskorak u poslovanju, potpisivanjem sporazuma o širenju trgovinskog lanca van teritorije Vojvodine.

Zrenjaninski Gomex ostvariće taj cilj sa šabačkom firmom Novitas sa kojom je potpisan Memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji. Saradnja će Novitasu doneti unapređenje položaja kupca i bolje uslove rada zaposlenih, a Gomex će vrlo brzo na teritoriji Šapca i okoline otvoriti prve maloprodajne objekte.

gomex-sabac

– Dugogodišnja saradnja i odnosi između naše kompanije i Novitasa, uvek su bili prijateljski. Obzirom da ta firma ima dvodecenijsko iskustvo i znanje na lokalnom tržištu, rešili smo da iskoristimo našu tehnologiju i zajedničkom snagama ostvarimo još bolje rezultate u trgovini. Došli smo do zaključka da je ovo najbolji način za upoznavanje sa tržištem centralne Srbije i za unapređenje poslovnih procesa, istakao je Goran Kovačević, direktor kompanije Gomex.

PerSu marketi

Prvi rezultati potpisanog Memoranduma biće vidljivi već u periodu od 15. oktobra do 16. novembra kada će Gomex otvoriti 10 objekata u Šapcu i okolini.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Objekti su u standardu našeg poslovanja, sa prosečnom kvadraturom od oko 200m2 prodajnog prostora, i biće locirani u neposrednoj blizini svojih potrošača. Od prvog otvaranja, Gomex će pokrenuti i svoj program lojalnosti, takozvanu karticu Kasicu, kojom će naši novi kupci ostvarivati dodatne benefite u kupovini, saopštila je zrenjaninska kompanija.

U obraćanju javnosti, ova kompanija navodi da dosadašnjim potrošačima Novitasa u budućnosti garantuje još povoljnije cene i uslove kupovine a 190 zaposlenih neće imati razloga da strahuju za radna mesta.

– Fokus u našem poslu je na potrošačima, jer trgovina živi od njih. U zajedničkom poslu sa Gomexom rukovodili smo se tim principom. Oba preduzeća posluju skoro dve decenije, ali u ovom trenutku Gomex je, zahvaljujući dokapitalizaciji, iznad Novitasa, te smo se odlučili na saradnju kako bi kupcima pružili više, rekla je Dragica Božinović, suvlasnica preduzeća Novitas.

U okviru razvijanja poslovanja u Šabcu, Kompanija Gomex planira i otvaranje distributivnog centra.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh