I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninske firme na Inocoopu

Na štandovima ovogodišnjeg sajma Inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP“ pored zlatiborsko-užičkog regiona u uloi partnera, brojnih privrednih komora, inostranih i domaćih udruženja, svoje usluge i proizvode predstavile su i uspešne zrenjaninske firme.

 

Zemljoradnička zadruga „Mrkšićevi salaši“ predstavila je svoje nove proizvode – zamrznuto lisnato testo iz pogona koji su otvoreni ove godine u Srpskom Itebeju. Posetioci štanda mogli su da probaju rolnice sa ukusom kajsije, višanja i jabuka, a na raspolaganju su bili i ostali proizvodi iz pekarskih pogona „Salaša“ – integralni štapići, štapići sa sirom, žu-žu pecivo, pogačice, rezani hleb i kore za pitu. Ova zadruga sa tradicijom dugom dve decenije pohvalila se i novom ambalažom mesnih prerađevina.

Građevinsko preduzeće „Maksimović gradnja“ promovisali su izgradnju industrijskih pogona i investiranje i izgradnju stambeno poslovnih objekata namenjenih tržištu. Posetiocima štanda predstavljen je novi stambeno poslovni kompleks u Nušićevoj 5 čiji je investitor i izvođač to zrenjaninsko preduzeće.

PerSu marketi

 

Uspešna porodična firma „Weldgas“ izložila je na svom štandu najsavremeniju HTZ opremu iz uvoznog programa i prezentovala nove modele aparata za zavarivanje što je izazvalo veliko interesovanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.„Inocoop je dobra prilika da predstavimo nove aparate za zavarivanje, a istovremeno smo iskoristili priliku da pozovemo sve zainteresovane u naš DEMO centar u Vardarskoj ulici 6a, da isprobaju ove aparate“, rekao je za portal I love Zrenjanin Vladimir Šoklovački, generalni direktor Weldgasa.

Četrnaesti međunarodni sajam Inocoop koji je okupio oko 270 učesnika na 70 štandova, zatvoren je danas nakon velike nagradne igre koja se svake godine tradicionalno održava u sklopu sajma.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh