I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninska slobodna zona najbolja u Evropi

Magazin FDI Intelidžens, deo Fajnenšel tajmsa, proglasio je zrenjaninsku slobodnu zonu najboljom u Evropi po podsticajima za investitore.

Slobodna zona Zrenjanin nudi izuzeće od carina prilikom uvoza i izvoza sirovina, kao i opreme koja će se koristiti, ali i materijala za infrastrukturu i razne druge povoljnosti.

zrenjanin-iz-vazduha-14
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić istakao je da je to priznanje dodeljeno Zrenjaninu jer investitori koji počinju poslovanje u Slobodnoj zoni Zrenjanin mogu da biraju podsticaje kao podršku za svoju investiciju.

– Objekti ili prostor u Slobodnoj zoni se izdaju, prodaju, ili se zemljište, infrastrukturno potpuno opremljeno prodaje uz određene uslove, pre svega one koji se tiču broja zaposlenih i veličine investicije, može se postići mnogo mnogo niža cena, a čak se može dobiti i bez naknade pod uslovom da investitor planira velika ulaganja i zapošljavanje velikog broja radnika, rekao je Janjić agenciji Beta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Slobodna zona Zrenjanin jedna je od četiri slobodne zone u Srbiji, a poslovanjem u Slobodnoj zoni značajno se smanjuju troškovi, čak i do 40 odsto.

Pored slobodnog izvoza i uvoza roba i usluga, među beneficijama koje pruža Slobodna zona Zrenjanin, jesu ti da korisnici Zone mogu slobodno da koriste strane fondove stvorene putem vođenja biznisa u Zoni i da je uvoz svih roba u Zonu oslobođen svih carinskih dažbina.

Izvor: Economy.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh