I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninka nagovorila operskog pevača da uđe u „Parove“

Operski pevač Marčelo Bedoni poznat je javnosti u Srbiji kao bivši partner estradne pevačice Slavice Ćukteraš, ali i lokalnoj javnosti u Zrenjaninu gde je pre dve godine održao prvi solistički koncert.

bedoni

Za naš grad ga vezuje menadžerka Sandra Potkonjak, Rođena Zrenjaninka koja je odrasla u Italiji. Ona je za „Vojvođanski magazin“ ispričala kako je ubedila Bedonija da uđe u kontroverzni rijaliti „Parovi“.

– Preko interneta sam saznala za ovaj šou, jer zbog brojnih obaveza retko gedam televiziju. Predložila sam Marčelu da uđe u «Parove». On kao svetski čovek u svakom smislu, otvoren i spreman na sve, odmah se složio sa mnom. Voli avanture, koje je kao što ste imali priliku da čujete u njegovom profilu i najavio. – objasnila je kroz smeh Sandra i dodala da je ulazak u vilu za Marčela igra, ali sa druge strane i mogućnost da ovaj operski pevač prenese svoj rad, proširi granice kulture i pokaže da opera treba i može češće da bude na ekranu, naročito zbog mlađih generacija. – objasnila je Sandra.

PerSu marketi

Marčelo Bedoni rođen je u blizini Ankone, u Italiji 1966. godine. Svoju karijeru započeo u 21. godini i usavršavao se uz čuvene lirične tenore – Lučana Pavarotija, Franka Кorelija i Verana Luceta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Iako će uskoro napuniti 49 godina, dobro se nosi, a kako kažu njegove obožavateljke, vrlo lepo i izgleda. – ponosno kaže Potkonjak.

sandra-p

Mada stalno putuje u Ameriku, Aziju i evropske zemlje, Bedoni već dugo živi u Nemačkoj, gde se bavi svojim poslom, nastupima i koncertima. Početkom 2013. godine, ovaj operski pevač bio je gost Zrenjanina, kada je u sklopu Muzičke škole “Josif Marinković” vodio projekat “Master Class Opera” i obučavao mlade talente.

Кako je došlo do saradnje i poznanstva Zrenjaninke i Italijana?

Sandra je objasnila da je ona rođena u Zrenjaninu, a kao vrlo mala, sa porodicom se preselila u Italiju. S’ obzirom da Ankona, blizu koje je živeo Bedoni i Bolonja, gde se Sandra obrazovala, nisu daleko, došlo je do njihovog poznanstva koje se produbilo u dugogodišnje prijateljstvo. Sandrin posao prevodioca i menadžera poklopio se sa potrebama pevača te je postala Bedonijeva desna ruka.

– Perfektno govorim italijanski, engleski, francuski, srpski mi je maternji, a učim i nemački zbog biznisa koji imamo u toj zemlji,  izjavljuje Sandra poliglota.

Iako ne zna srpski, putem pesme Bedoni je ovih dana komunicirao sa ukućanima i svojim glasom oduševio sve. Pevač je pri ulasku u vilu rekao da većina ukućanki mogu da mu budu ćerke s’ obzirom na njegove godine, a Sandra je objasnila da je Ružicu izabrao za najdopadljiviju, jer je morao da kaže ime neke od ukućanki.

Izvor: Vojvođanski magazin, I love Zrenjanin

Foto: Facebook/sandrapotkonjak/marcellobedoni

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh