I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninci u Beogradu predstavili svetski projekat za zaradu na Internetu

Projekat braće iz Zrenjanina, Nemanje i Vujadina Divjak, Fliiby V3, sinoć je u Beogradskom Mikser House-u premijerno ugledao svetlost dana pred mnogobrojnim zvanicama iz IT industrije, uz veliko interesovanje domaćih medija i tech blogera.

Fliiby je startovao još davne 2007. godine, a osnovna zamisao osnivača ove platforme, bila je kreiranje velike biblioteke fajlova na Internetu, odnosno jedinstenog sistema namenjanog izdavačima i stvaraocima digitalnog dobra, uz mogućnost zarade od istih.

Ovaj inovativni online servis objedinjuje sve što nude Youtube, Souncloud, Flickr i druge online servise, za razliku od većine, plaća svakog kreatora fajlova kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su podigli.

PerSu marketi

Pogledajte prezentaciju koja je podignuta na Fliiby V3 servis

Na konferenciji su se prisutnima obratili osnivači Vujadin i Nemanja Divjak, ali i ispred Startup zajednice.

– Želja nam je bila da objedinimo sve servise na jednom mestu, uz jedan log in i ponudimo na istom tom mestu šansu za zaradu. Mnogi danas dižu izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa – Fliiby V3 je rešio da to prekine i uvede svet u budućnost digitalnog oglašavanje, istakao je Vujadin Divjak, idejni tvorac i direktor kompanije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Fliiby je u maju ove godine proglašen za najbolji startap Startit festa što im je dalo zaleta za nove podvige i pripremilo ih za sinoćnje lansiranje verzije 3.

Reči hvale za ovaj poduhvati imao je i Miloš Došen, osnivač i predsednik upravnog odbora Serbian Venture foruma.

– Odmah nakon što sam upoznao osnivače i saznao za njihovu ideju dao samo svesrdnu podršku. Oni su prepuni znanja i energije da ovaj projekat odvedu u svet.

Nemanje Divjak, jedan od osnivača ove inovativne platforme u svom obraćanju istakao je da Fliiby postoji od 2007. godine i da do danas ima 300.000 korisnika, a da je cilj nove verzije blizu 2 miliona korisnika do kraja godine.

NAPRAVITE SVOJ NALOG BESPLATNO VEĆ DANAS

Fliiby je dostupan na linku http://fliiby.com, registracija je besplatna, korišćenje ove platforme nudi sve na jednom mestu, veoma je jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, možete već danas početi da zarađujete od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara i svega digitalnog što vam stoji na računaru bez mogućnosti da vam zaradi i jedan dolar.

Fliiby_launch_event-24

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh