I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninci sve više naručuju hranu preko interneta

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane preko Interneta, Donesi.com, postao je za kratko vreme veoma popularan u Zrenjaninu. Naši sugrađani su brzo uvideli prednosti online naručivanja hrane, zbog čega je Donesi.com brzo pobrao simpatije svih mladih i uspešnih ljudi u našem gradu. Koliko je Donesi.com popularan u Srbiji, govori i činjenica da se ovaj servis pre par dana ponovo našao u Top 50 sajtova u Srbiji, po izboru časopisa PC Press.

Funny business woman holding sandwich and drinking juice, isolatd on white. Studio shot

Dostava hrane na kućnu adresu je odavno postala svakodnevna potreba i nešto što Zrenjaninci veoma često koriste. Hranu najčešće naručuju zaposleni ljudi, koji žele da pojedu nešto toplo i kvalitetno u toku radnog vremena, kao i svi oni kojima se dešava da nemaju vremena za spremanje obroka, zbog svakodnevnih obaveza i užurbanog načina života.

Donesi.com uveliko olakšava taj proces. Naručivanje hrane je daleko jednostavnije nego putem telefona. Svi najbolji restorani su na jednom mestu sa detaljnim jelovnicima, opisima hrane i tačnim cenama. Sve je jasno i pregledno, za narudžbinu je potrebno manje od 20 sekundi, naravno, nakon što odlučite šta želite da jedete.

I Taxi Zrenjanin

Kako bi dodatno olakšali naručivanje hrane, Donesi.com je nedavno predstavio svoju besplatnu Android aplikaciju. Preko aplikacije je moguće pristupiti svim restoranima u gradu i naručiti hranu u bilo kojoj situaciji. Veliki broj naših sugrađana naručuje hranu upravo preko svojih Smart telefona – brzo i jednostavno. Uskoro će biti dostupna i iOS aplikacija za iPhone, čime će ponuda Donesi.com biti u potpunosti zaokružena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Donesi.com je proširio svoju ponudu u Zrenjaninu i trenutno je moguće naručiti hranu iz 7 restorana u našem gradu. Za očekivati je da će broj restorana na Donesi.com konstantno da raste i da će se Zrenjanin uskoro naći rame uz rame sa ostalim gradovima u kojima postoji Donesi.com, kao što su Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i ostali gradovi u regionu.

Ukoliko već niste, probajte Donesi.com i uverićete se da naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije. Svi najbolji restorani u Zrenjaninu su na par klikova od vas, odaberite šta vam se jede danas i uživajte u ukusnom obroku! Prijatno.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh