I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Zrenjaninci sve više naručuju hranu preko interneta

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane preko Interneta, Donesi.com, postao je za kratko vreme veoma popularan u Zrenjaninu. Naši sugrađani su brzo uvideli prednosti online naručivanja hrane, zbog čega je Donesi.com brzo pobrao simpatije svih mladih i uspešnih ljudi u našem gradu. Koliko je Donesi.com popularan u Srbiji, govori i činjenica da se ovaj servis pre par dana ponovo našao u Top 50 sajtova u Srbiji, po izboru časopisa PC Press.

Funny business woman holding sandwich and drinking juice, isolatd on white. Studio shot

Dostava hrane na kućnu adresu je odavno postala svakodnevna potreba i nešto što Zrenjaninci veoma često koriste. Hranu najčešće naručuju zaposleni ljudi, koji žele da pojedu nešto toplo i kvalitetno u toku radnog vremena, kao i svi oni kojima se dešava da nemaju vremena za spremanje obroka, zbog svakodnevnih obaveza i užurbanog načina života.

Donesi.com uveliko olakšava taj proces. Naručivanje hrane je daleko jednostavnije nego putem telefona. Svi najbolji restorani su na jednom mestu sa detaljnim jelovnicima, opisima hrane i tačnim cenama. Sve je jasno i pregledno, za narudžbinu je potrebno manje od 20 sekundi, naravno, nakon što odlučite šta želite da jedete.

Fordomanija

Kako bi dodatno olakšali naručivanje hrane, Donesi.com je nedavno predstavio svoju besplatnu Android aplikaciju. Preko aplikacije je moguće pristupiti svim restoranima u gradu i naručiti hranu u bilo kojoj situaciji. Veliki broj naših sugrađana naručuje hranu upravo preko svojih Smart telefona – brzo i jednostavno. Uskoro će biti dostupna i iOS aplikacija za iPhone, čime će ponuda Donesi.com biti u potpunosti zaokružena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Donesi.com je proširio svoju ponudu u Zrenjaninu i trenutno je moguće naručiti hranu iz 7 restorana u našem gradu. Za očekivati je da će broj restorana na Donesi.com konstantno da raste i da će se Zrenjanin uskoro naći rame uz rame sa ostalim gradovima u kojima postoji Donesi.com, kao što su Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i ostali gradovi u regionu.

Ukoliko već niste, probajte Donesi.com i uverićete se da naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije. Svi najbolji restorani u Zrenjaninu su na par klikova od vas, odaberite šta vam se jede danas i uživajte u ukusnom obroku! Prijatno.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh