I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninci su željni smeha

Predstava „Tamo i nazad“ koja je sinoć izvedena u Kulturnom centru, čisti je dokaz da su Zrenjaninci željni dobrih stvari. Problem je što nam se nude u malim dozama.

Retkost je čuti da je u našem gradu za neku predstavu vladala tolika pomama da su mnogi otišli kući ne mogavši da kupe kartu jer je sala bila prepuna. Sinoć su osim popunjenih sedišta, dupke puni bili i redovi sa pomoćnim stolicama koje su se skoro doticale sa pozornicom.

publika

Publika ispunila Kulturni centar…

publika Tamo i nazad

I Taxi Zrenjanin

… do poslednjeg mesta

Tokom cele predstave dominirao je – smeh. Zrenjaninci su ga željni. Ovo su stvari koje i nakon što se završe ostavljaju dobro raspoloženje, malu ličnu euforiju koja može da promeni svakodnevnicu. Dijagnoza je uspostavljena – potreban nam je smeh, što češće.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Drugi, izuzetno jak momenat koji je sinoć dominirao jeste činjenica da su Zrenjaninci izuzetna publika, koja za DOBRE stvari ne štedi dlanove. Aplauzima smo vraćali dva sjajna glumca nekoliko puta na pozornicu, da prihvate zasluženu pohvalu.

Madzgalj i Milosevic na sceni

U bekstejdžu, glumci Marinko Madžgalj i Andrija Milošević bili su oduševljeni načinom na koji je zrenajninska publika prihvatila njihovo glumačko koketiranje. Producent predstave, Bata Karadžić rekao je da je ovo bilo jedno od najboljih izvođenja predstave „Tamo i nazad“ koja je gostovala širom Srbije.

Andrija i Marinko

„We will come back with pleasure”, poručili su nam na odlasku.

ŠTA NAM JE ČINITI

Nekoliko institucija kulture u gradu trude se da nas animiraju novim sadržajima, i ima tu i dobrih predstava, izložbi, tribina, promocija… ali, nekako smo željni i DOBRIH STVARI, „SA STRANE“. Većina nas je svesna koliko smo specifični po shvatanjima i mentalitetu i upravo smo mi dokaz da su mnoge stvari koje su prošle u drugim gradovima, kod nas doživele fijasko, ni krive ni dužne. Ali pokazalo se i da poznate stvari – premijere predstava, projekcije domaćih filmova, dolasci poznatih glumaca, muzičara, umetnika – znaju da nas „isteraju“ iz kuća.

Dajte nam nešto bolje od proseka, dovedite u naš grad vrhunske događaje i napunićemo salu.

O tome koliko pojedine institucije kulture slabo koriste PR mogućnosti i koliko pojedini događaji ostanu na „vetrometini“ jer nisu bili izreklamirani na pravi način – drugom prilikom.

Poslušajte sjajnu prateću pesmu iz predstave, čiju muziku je napisao Saša Milošević Mare. Iskrena pozitiva.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh