I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninci proslavili Dan zaljubljenih pod vedrim nebom

Prva manifestacija u Zrenjaninu „Pokušaj da se zaljubiš“ organizovana povodom Dana zaljubljenih pod vedrim nebom u Parku poljubaca, privukla je oko 400 sugrađana među kojima je bilo puno parova.

Bilo je i onih koji su došli sa društvom, prijateljima, ali i onih koji su došli sa strane.

dan-zaljubljenih-zrenjanin

– Juče je iz Zrenjanina poslata poruka ljubavi, zajedništva i poštovanja. Atmosfera je bila izvanredna, uz prelep izbor muzike koju su interpretirali dečiji hor muzičkog centra SuperNova i bend Muzičke škole „Josif Marinković“, uz svetlost baklji i zvezdano nebo koje smo dodatno obasjali svetlećim lampionima. Sve je to doprinelo da ovo veče ostane nezaboravno, kažu organizatori.

Fordomanija

Sve je sinoć u Parku poljubaca mirisalo na ljubav – razmenjivali su se poljupci, osmesi, pio se specijalni „ljubavni napitak“, služili su se ukusni kolačići. Prisutne su bile sve generacije, od naših starijih sugrađana koji su došli da podrže manifestaciju, do onih najmlađih koji su došli sa roditeljima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Zaista je teško izdvojiti najači utisak, ali bih se ipak opredelio za primerno ponašanje đaka zrenjaninskih škola, koji su rame uz rame sa svojim profesorima aktivno učestvovali u svim segmentima pripreme događaja, i koji su svojim ponašanjem ostavili utisak da naš grad ima sjajnu budućnost, rekao je Stevan Vukov iz udruženja „Most na suvom“ koje je organizovalo ovaj događaj.

U realizaciji su učestvovali i đački parlament zrenjaninskih srednjih škola, Kulturni centar i Mesna zajednica Mala Amerika.

svetleci lampioni srbija cena

VIDEO

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh