I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninci podigli „stub srama“ zbog pijaće vode

Izvođenjem nesvakidašnjeg performansa, Članovi Udruženja građana „Naš grad, naša stvar“ pokazali su da ne odustaju od borbe da Zrenjanin dobije ispravnu pijaću vodu.

Oni su u glavnoj gradskoj ulici od plastičnih balona za vodu napravili „stub srama“, što je u velikoj meri privuklo pažnju građanstva.

voda1

Na pitanje zašto protestuju, budući da ishod tendera za najboljeg ponuđača još nije završen, predstavnici ovog udruženja kažu da nisu optimistični po tom pitanju.

PerSu marketi

– Nekoliko puta smo naglasili da tender neće proći jer struka nije stala iza njega. Ovaj preformans će pokazati da mi i dalje posmatramo šta se dešava po pitanju pijaće vode u Zrenjaninu. Do januara bi sud trebao da odluči o legalnosti i uopšte ishodu tendera, a u međuvremenu lokalna samouprava najavljuje otvaranje ponuda. Mi očekujemo da se ponude otvore jer želimo da vidimo koji su se subjekti javili na tender, rekao je Zdravko Vujasinović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

stub-srama

– Gradska vlast je najavila da će se stopirani tender biti rešen u roku od 20 dana, a prošlo je više od tri nedelje i zato smo reagovali. Mi smo 3. novembra trebali da imamo otvorene ponude, a 13. izabranog izvođača. Ili će vlast pokazati da je sposobna ili neka kaže da nije sposobna, rekao je Momčilo Grujić, član udruženja „Naš grad naša stvar“

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh