I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninci osmislili autentičan proizvod za izvoz – „Drvene naočare“

Pre nekoliko dana na društvenoj mreži fejsbuk, osvanula je stranica „Pray Eyewear“ sa nesvakidašnjim proizvodom. U pitanju su naočare od pravog drveta i što je još važnije ručne izrade. Nama je pažnju privkula etiketa pod nazivom „made in Zrenjanin“.

wood sunglasses eyewear

– Na ideju da se bavimo ovim došli smo iz logičnog nastavka mog primarnog posla kojim se i dalje bavim, a to su ikone u duborezu i drvene reklame, govori za naš portal jedan od osnivača ovog brenda u najavi Aleksandar Pavlović.

Jednostavno smo ukapirali da je moguće napraviti odlične sunčane naočare od drveta i prionuli smo na posao. Osnovni deo ekipe čine arhitekta Ilija Demenesku i Istok Radovanov koji je zadužen za marketing i sva trojica smo iz Zrenjanina.

I Taxi Zrenjanin

wooden sunglasses

Kroz razgovor sa mladom ekipom saznajemo da će se ovaj proizvod prodavati isključivo putem online prodaje i da je namenjen prevashodno stranom tržištu, te se uskoro očekuje pokretanje zvaničnog „webshop“-a.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovo je prvi brend drvenih sunčanih naočara u Srbiji, a verovatno i u regionu. Sa cenom od oko 80 eura bićemo izuzetno konkurentni na stranom tržištu, gde su cene ovakvih proizvoda neretko i duplo skuplje.

Momci nam otrkivaju da će ove naočare uskoro ugledati pun jek domaće slave na ovogodišnjoj modnoj manifestaciji „Fashion week“, a da je interesovanje modnih dizajnera za ovaj nesvakidašnji modni detalj već na zavidnom nivou.

EGZOTIČNA VRSTA DRVETA

ebonos black wooden sunglasses

 

Pojedini modeli naočara su pravljeni od egzotične vrste drveta po imenu „ebonovina“ koja ne raste u Srbiji. Drevni narodi veruju da ovo drvo štiti od straha, a po svojoj strukturi i gustini jedina je vrsta drveta koja u vodi tone.

drvene naocare eyewear pray

Svi modeli su urađeni u prirodnoj boji ovog drveta i nemaju na sebi farbu, što čini ove naočare zaista specifičnim modnim detaljem.

PROBALI SMO

U našu redakciju je pristiglo svih 5 modela koji su trenutno proizvedeni. Deo redakcija imao je prilike da se uveri u udobnost ovih naočara, ali i kvalitet polarizovanih  stakala koje se ugrađuju u njih, a koja štite od UV zračenja. Naočare su vrunskog kvaliteta izrade, prijanjaju uz lice i već nakon nekoliko trenutaka nošenja su gotovo neprimetne.

ŽELJA NAM JE DA POSTAKNEMO MLADE

naocare od drveta

Verujemo da će nam plasman ovog proizvoda na internetu dobro proći i da ćemo nastaviti sa proizvodnjom većih količina. Želja nam je da svojim primerom podstaknemo i ostale Zrenjanince na razmišljanje da je tržište zahvaljujući Internet prodaji otvoreno za sve, te da su nam svima šanse iste. Svet traži nešto originalno, a mi u Srbiji imamo dovoljno vremena da osmislimo dobar proizvod i izvezemo ga u svet, završava Aleksandar Pavlović jedan od osnivača brenda „Pray Eyewear“.

drvene naocare

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh