I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninci ponovo dokazali da su vatreni korisnici Tvitera (VIDEO)

Zrenjanin je tokom jučerašnjeg dana bio centar „tvitovanja“ u Srbiji zahvaljujući jedinstvenom događaju koji okuplja ljubitelje i korisnike jedne od najuticajnijih društvenih mreža „Twitter“-u.

Mišo Živanov

Mišo Živanov

Zrenjaninci su još jednom pokazali da su najvatreniji korisnici ove društvene mreže – rekao je  otvarajući 5. „Tvitup“ Mišo Živanov organizator ovog događaja.

  • Imam sreću da oko sebe okupljam talentovane mlade ljude koji žele da pokažu da su sposobni da iznesu ovakav projekat.  Tokom „Tvitapa“ promovisan je još jedan veoma važan događaj za IT populaciju „Webiz konferencija“.

Prepoznali smo „Tvitup“ kao jedno druženje ljudi koji intenzivnije koriste društvene mreže, a samim tim i potencijalne posetioce „Webiz“ konferencije – rekao je za naš portal Vladimir Kovač menadžer „Webiza“.

I Taxi Zrenjanin

Najveća vrednost „Webiza“ je što smo uspeli mlade ljude da potaknemo na  samoinicijativno delovanje kada je u pitanju informatički sektor – zaključio je Kovač. Na predstojećoj konferenciji jedan od predavača biće i vlasnik i osnivač  novosadske kompanije Vega IT, koji je inače Zrenjaninac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ta kompanija u narednom periodu otvoriće svoje predstavništvo u Zrenjaninu što će automatski značiti otvaranje novih radnih mesta i to u izuzetno atraktivnom i perspektivnom sektoru – rečeno je ovom prilikom.

Image3
Da 5. Tvitup u potpunosti uspe između ostalih sponzora pomogli su i Caffe Basic u kom je održan i
prvi „Tvit“ kao i kompanija Beotelnet besprekornom internet vezom.

Za sledeću godinu organizator je otkrio da će uz najveći broj učesnika „Tvitup“ imati i međunarodni karakter. Pogledajte deo atmosfera na 5. Zrup-u kao i šta korisnici kažu o ovoj društvenoj mreži.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh