I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjaninci najaktivniji u glasanju za „Lavovski podvig“ – glasaj i ti

Sedam dana od početka velike društveno odgovorne kampanje kompanije Carlsberg, sudeći po broju glasova, Zrenjaninci su aktivniji i od Novosađana i građana Bačke Palanke.

Na web stranici LAV brenda kao dela sistema Carlsberga, svaki od tri pomenuta grada dobio je šansu da glasovima građana obezbedi vrednu donaciju.

budi-lav

Cilj kampanje „Lavovski poduhvat“ je da pomogne tri lokalne zajednice Vojvodine davanjem donacije za realizaciju projekata koji su građanima od visokog značaja. U okviru projekta će kompanija Carlsberg Srbija realizovati po jednu vrednu donaciju za svaki od tri grada.

Fordomanija

Zrenjanin se opredelio za tri opcije – Kupovinu putničkog kombi vozila za prevoz građana na hemodijalizu, uređenje i proširenje plaže kupališta Peskara i uređenje platoa Mesne zajednice Bagljaš. Za sada, najviše glasova ima uređenje platoa, a najmanje proširenje Peskare.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Glasanje je jednostavno – na sajtu na web sajtu LAV piva, www.lavpivo.rs, bira se opcija „Budi lav, uradi nešto za svoj grad“, koja direktno vodi na glasačku listu na kojoj se nalaze sva tri grada sa svoja tri predloga.

2014-09-08_152747

Glasanje traje do 1. oktobra

 

GLASAJ I TI ZA :

Kupovina putničkog kombi vozila za prevoz građana na hemodijalizu

Više od 125.000 stanovnika Grada Zrenjanina, zdravstvenu zaštitu ostvaruje u opštoj bolnici „Đorđe Jovanović“. Godišnje se u njoj obavi više od 15.000 dijaliza. Mnogi od naših sugrađana putuju iz udaljenih mesta nekoliko puta nedeljno na dijalizu, a nemaju sopstveno vozilo. Da bi im dolazak na terapiju bio jednostavniji i lakši potrebna je kupovina putničkog kombi vozila koja bi im omogućila prevoz do bolnice.
Daj svoj glas za kupovinu specijalizovanog vozila i pomozi svojim sugrađanima! Napravi LAVovski poduhvat i učini nešto za svoju zajednicu!

Uređenje i proširenje plaže kupališta „Peskara“

Na samo 5 km od centra Zrenanjanina kupalište „Peskara“ sa svoja tri jezera nudi beg od gradske vreve i osveženje u vrelim letnjim danima. Nastala usled dugogodišnje eksploatacije peska, ova jezera su zbog čiste vode i atraktivne lokacije omiljeno kupalište mnogih Zrenjaninaca i njihovih gostiju.
U proteklom periodu očišćeno je dno jezera, uređena obala, nasut pesak i izgrađena komunalna infrastruktura. Kako bi uživanje u svim sadržajima koje „Peskara“ nudi bilo još potpunije potrebno je prošitiri i urediti plažu, nabaviti kajake i pedaline.
Tvoj glas za „Peskaru“ može biti odlučujući za pobedu. Glasanjem i LAVovskim poduhvatom omogući da proširenjem plaže veći broj kupača može da iskoristi blagodeti ovog gradskog kupališta! Uživaj u kajacima i pedalinama i u mesecima kada kupanje na „Peskari“ nije moguće. Napravi LAVovski poduhvat i učini nešto dobro za svoj grad!

Uređenje platoa Mesne zajednice Bagljaš

Bagljaš je jedan od delova Zrenjanina sa bogatom istorijom. Nekada prekriven vinogradima porodice Bagljaš, poznat po aerodromu koji svedoči o tradiciji avijacije u našim krajevima, Bagljaš je danas najveće zrenjaninsko naselje sa oko 20.000 stanovnika.
Iako jedan od značajnih delova grada, Bagljaš nema uređen centralni plato. Beton na platou ispred mesne zajednice je ispucan i zatravljen. Postavljanjem behaton ploča, klupa i info table, Bagljaš bi dobio plato kakav zaslužuje, a njegovi meštani novo mesto za druženje i okupljanje.
LAVovskim poduhvatom omogući uređenje platoa ispred Mesne zajednice Balgljaš! Glasaj i napravi LAVovski poduhvat. Omogući da Bagljaš dobije novo omiljeno mesto za sve generacije!

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh