I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninac u kojeg smo verovali sada najbolji barmen u Srbiji (VIDEO)

Interesovanje za neformalni vid obrazovanja u poslednjih nekoliko godina raste i generalno interesovanje mladih za edukaciju je sve češća pojava. Pre nekoliko godina, u Zrenjaninu se pojavio mladi, samouki bartender na početku svoje karijere koji je pravi primer kako upravo to neformalno obrazovanje može dovesti do velikih rezultata.

Pre 3 godine i na samom početku njegove karijere, upoznali smo Uroša Bojandića, osamnaestogodišnjeg talentovanog mladića koji je za cilj imao da postane najbolji u svom poslu. Prepoznavši njegov talenat, tada smo prvi put razgovali sa Urošem, a taj tekst možete pročitati ovde.

Zrenjaninac je tada važio za mladića koji uči sve o poslu koji voli preko interneta i čiji se napredak video iz dana u dan.

PerSu marketi

Uroš danas nosi titulu najboljeg barmena u Srbiji. Na prestižnom takmičenju u flairbartendingu u Novom Sadu, popularnom BarmeNS Cup-u 15. decembra 2016. godine, Zrenjaninac dobija titulu najboljeg flairbartendera sa teritorije Republike Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tim povodom smo čestitali Urošu na uspehu i ponovo porazgovarali sa njim i postavili mu nekoliko pitanja.

I <3 Zrenjanin: Mi smo te upoznali kao mladog samoukog Zrenjaninca na samom početku svoje karijere. Koliko se od tada tvoj bartending promenio?

-Tako je, portal I <3 Zrenjanin mi je dosta pomogao kada sam počinjao da se bavim ˝flairbartendingom˝ i od tada se on dosta promenio. Mnogo više sam posvetio pažnju edukaciji o poslu kojim se danas bavim i mnogo više sam se posvetio treninzima, rekao je Uroš.

Profesionalac u svom poslu: Zrenjaninac u najboljim koktel barovima Novog Sada i Beograda

Nakon što je savlado osnove bartendinga i u Zrenjaninu ˝ispekao zanat˝ Uroš se odlučuje na korak dalje, te je posao potražio u najboljim koktel barovima u Novom Sadu i Beogradu, koji ujedno važe za jedne od najboljih u Srbiji.

I <3 Zrenjanin: Imao si prilike da radiš po eminentim koktel barovima u Novom Sadu i Beogradu, kakva iskustva nosiš odatle?

-Tako je, i mogu reći da sam radio u mnogo lepim lokalima. Prvo sam završio obuku za barmene u Novom sadu u udruženju BarmeNS, gde su mi oni pored obuke i edukacije dosta pomogli i oko samog posla, a od tada se profesionalno bavim ovom poslom 2 godine. U Beogradu sam takođe upoznao mnogo dobrih i kvalitetnih barmena od kojih sam stvarno naučio mnogo korisnih stvari kada je reč o samom pokretu, ponašanju, komunikaciji sa gostima što je stvarno bilo lepo iskustvo za mene.

Kao i svaki profesionalac u svom poslu, Uroš uvek teži ka boljim rezultatima, te je titula koju je osvojio za njega podstrek da radi još više i da ostvari još veće rezultate.

I <3 Zrenjanin: Sada kada si odneo titulu najboljeg flairbartendera u Srbiji, koji su dalji planovi? Da li sledi neko veće takmičenje?

-Planovi su mi da što više napredujem u samom poslu i što više doprinesem lokalu u kom trenutno radim i da idem na takmičenja van naše zemlje. Sledeće takmičenje mi je u Hrvatskoj, u Istri, a tamo idem sa kolegama iz Novog Sada i naravno, nadamo se najboljem, dodao je kroz smeh.

Na kraju našeg razgovora, pitali smo ovog uspešnog Zrenjaninca šta bi poručio svojim mladim sugrađanima.

-Svi bi trebali da se potrude da se bave poslom koji vole i da bez razmišljanja ulažu što više u sebe! Tada se to više neće zvati posao, nego uživanje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh