I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjaninac dobio prostrelnu ranu u centru grada

Zrenjaninac Darko Kostovski zadobio je prostrelnu ranu jutros oko 9 časova dok su radnici preduzeća Čistoća i zelenilo kosili zelene površine na Trgu Slobode.

On kaže da je u jednom momentu osetio snažan bol ispod leve potkolenice. Ispostavilo se da je jedna od kosilica zahvatila oštar predmet koji se odbio o njegovu nogu.

zrenjanin-trg-slobode-rtv-jpg_660x330

– Prelazio sam jutros preko Trga Slobode, ka hotelu „Vojvodina“. Radnici „Čistoća i zelenilo“ su u tom trenutku kosilicom radili na zelenoj površini ispred hotela. U jednom trenutku sam osetio jak bol ispod leve potkolenice. Kosilica nije imala plastični štitnik sa strane, a predmet koji je zahvatila, izbacila je velikom brzinom i završio je u mojoj nozi. Lekari rekli su mi da je u pitanju prostrelna rana, slična onoj kad metak prođe kroz meso. Predmet je napravio prostrelnu ranu širine 1,5 cm i 4 – 5 centimetara duboku, priča Kostosvki kojem je pomoć pružena u Urgentnom centru.

I Taxi Zrenjanin

povredjena-noga

Tokom dana portal I love Zrenjanin potražio je reakciju preduzeća „Čistoća i zelenilo“ iz kog nam je potvrđeno da su radnici u to vreme kosili travu, ali da niko od njih nije primetio incident, niti im se bilo ko od prolaznika obratio da ukaže na taj slučaj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

On je ovaj nesrećni slučaj prijavio i Policijskoj upravi koja je sastavila zapisnik.

Foto(slika grada) : RTV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh