I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjanin u TOP 10 evropskih gradova za investiranje

Grad Zrenjanin jedan je od pobednika tradicionalnog rangiranja evropskih gradova i regiona budućnosti za 2014/2015. godinu.

Na osnovu istraživanja koje je sproveo FDI Inteligence (najveći centar za ocenjivanje stranih direktnih investicija u svetu), Zrenjanin je svrstan među deset evropskih gradova i regiona budućnosti.

Ocenjivano je šest kategorija: ekonomski potencijali, ljudski resursi, troškovna isplativost, kvalitet života, infrastruktura i biznis klima. Rezultati rangiranja objavljeni su u prestižnom svetskom ekonomskom magazinu „Financial times“, a svečana dodela priznanja održana je u francuskom gradu Kanu.ž

Pored ostalog, ocenjivali su se uslovi za investiranje i odnos prema investitorima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA<a> Za nas u lokalnoj samoupravi je veoma važno da investitori, odnosno vlasnici preduzeća, nalaze dobrog sagovornika. Imamo dobru polaznu osnovu, dobru komunikaciju, trudimo se da se predstavimo u najboljem svetlu i nadamo se da ćemo tim putem nastaviti. Zrenjanin svakako ne bi trebao da bude mesto iz kojeg se odlazi nego u koji se rado dolazi i nastanjuje,  istakao je gradonačelnik Zrenjanina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh