I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjanin u 2013. godini među prvih 10 u Evropi za investiranje

Prema izboru ogranka najpoznatijeg svetskog ekonomskog časopisa Fejnenšel tajmsa, industrijska zona Jugoistok Ečka u 2013. godini bila je među prvih 10 u Evropi po uslovima za investiranje, potvrdio je gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak.

On je medijima na otvaranju novog Proizvodno distributivnog centra Gomex, pojasnio da je ta odluka saopštena pre nekoliko dana i da je od velikog značaja za dalju budućnost industrijskih zona.

jugoistok

On je medijima na otvaranju novog Proizvodno distributivnog centra Gomex u toj zoni, pojasnio da je odluka prestižnog časopisa saopštena pre nekoliko dana i da je od velikog značaja za dalju budućnost industrijskih zona.

I Taxi Zrenjanin

Očekujem da će daljim investiranjem u infrastrukturu, odnosno povezivanjem industrijskih zona obilaznicama ovo postati mesta na kojima će većina Zrenjaninaca naći zaposlenje i da će se otvoriti još veća prilika za lokalni ekonomski razvoj, rekao je Bošnjak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ocenu Fejnenšel tajmsa Zrenjanin je dobio u kategoriji gradova svoje veličine, a u obzir su uzeti svi uslovi koje industrijska zona pruža, odnos lokalne samouprave prema investitorima, kao i anketa sa stranim investitorima u kojoj su izneli utiske o dosadašnjem poslovanju u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh