I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Zrenjanin sutra pleše za Miloševo zdravlje

Četiri plesna kluba u Zrenjaninu – Una, Falkon, Free Dance, Plava zvezda, plesaće u nedelju 22. decembra u sportskoj hali Medison u Zrenjaninu, za zdravlje našeg šestogodišnjeg sugrađanina Miloša Markova koji se leči od leukemije. Plesnim klubovima pridružili su se i Kulturno umetničko društvo „Lala“ iz Ečke i hor Osnovne škole „2.oktobar“.

humanost
Dečak je drugi put oboleo od leukemije visokog rizika i sa majkom se duže vreme nalazi na lečenju u novosadskoj dečijoj klinici. Za manje od dva meseca, Miloš mora da putuje u Italiju na zračenje celog tela, a zatim u Beograd na transplantaciju koštane srži. To je jedina, i poslednja mogućnost da dečak preživi. U međuvremenu, počela je pretraga za donatorom koštane srži, s obzirom da u Srbiji, u ovom momentu ne postoji adekvatni davalac.

Humanitarni događaj na kom će se plesati i pevati otvoren je za javnost i humane građane koji žele da skromnim doprinosom od 200 dinara na ulazu, pomognu da se spasi jedan dečiji život.

milos

PerSu marketi

Miloš kada je bio zdrav i u toku primanja terapije

Početak je u 19 časova, a pojedinci i preduzeća koja imaju mogućnosti, sredstva za pomoć mogu uplatiti na žiro račun

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

310-2510100404732-80 NLB banka Zrenjanin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh