I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjanin krajem marta postaje centar IT industrije

Krajem ovog meseca, tačnije od 24. do 27. marta u našem gradu održava se Webiz konferencija, jedinstveni IT događaj namenjen onima koji posluju ili žele da posluju na internetu. Prva dva dana događaja rezervisana su za Poslovnu edukaciju, dvodnevni program koji bi trebalo da posete predstavnici malih i srednjih preduzeća, kompanija kao i preduzetnici koji žele da se uspešno bave digitalnim marketingom u Srbiji.

webiz-post-fb

Nakon Poslovne edukacije, 25.marta. počinje program Webiz konferencije, koji je Zrenjanincima tradicionalno najzanimljiviji.

  • Svi smeštajni kapaciteti hotela Vojvodina su popunjeni, a traži se mesto više i u privatnim smeštajima u gradu i okolini. Čini se da je ovo idealna prilika za Zrenjanince da iskoriste situaciju i prijave se za malobrojna, preostala mesta na konferenciji. Činjenica je da su ovakvi događaji retka, a odlična prilika za mlade u Zrenjaninu da iz prve ruke čuju iskustva, savete i uspešne priče od ljudi koji zaista imaju šta da kažu o različitim temama i trendovima u IT industriju.– rekao je Vladimir Kovač, menadžer Webiz konferencije.

Za prvi dan konferencije vlada najveće interesovanje. Tada će na Webizu govoriti Rade Joksimović, Vladimir Vulić, Ivan Stanković, ali i Britanac Kevin Shannon koji je poznat po svojoj ekspediciji Walk Serbia tokom koje je Srbiju prepešačio čak dva puta.

PerSu marketi

Drugog dana, pored marketing eksperta Istoka Pavlovića, predavanje će održati Mirko Topalski, Amer Grgić, Vitomir Jevremović ali i uspešni Zrenjaninci – Dejan Eremić i Boban Mikšin. Dan se završava panelom o toku domaćeg IT-a u 2016.godini.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Treći dan konferencije je svake godine rezervisan za predavanja koja se prate sa najviše zadovoljstva. Slušaocima će se predstaviti uspešni pojedinci i preduzetnici sa motivacionim pričama koje teraju da se “stvari uzmu u svoje ruke” odmah, već nakon izlaska iz sale.

  • Posebnu pažnju privlače radionice tokom kojih će predavači u malim grupama, neposrednom komunikacijom, učesnicima kroz praktične primere preneti svoja znanja. Uz kotizaciju za Webiz konferenciju, prisustvo na radionicama je besplatno i slušaoci se mogu prijaviti na najviše dve radionice. Broj mesta je ograničen pa pozivamo zainteresovane da se što pre prijave. Teme koje će biti obrađene su  Facebook, Novi mediji (SnapChat), Google Adwords, WordPress bezbednost, Bitcoin

Networking, stvaranje kontakata i upoznavanje onih kojima se divite ili od kojih želite da naučite, u neformalnoj atmosferi, jedan su od najvažnijih aspekata Webiza.

Kotizacija za Webiz konferenciju ove godine iznose 1.000 dinara za studente, 1.500 dinara za ostale učesnike, dok se kotizacije za Program poslovne edukacije mogu nabaviti po ceni od 15.000 dinara.

Pogledajte sajt webiz.rs, obratite pažnju na listu predavača i tema koje će biti obrađene i sugurno ćete pronaći nešto što vas može zanimati.

Zrenjaninci, znanje nikada nije bilo dostupnije i bliže jer plejada eksperata dolazi u naš grad!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh