I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjanin je prvi grad koji će imati Ples predškolaca (VIDEO)

U Zrenjaninu će prvi put ove godine, pored maturanata srednjih škola, zaplesati i mali predškolci koji se opraštaju od svojih vrtića. Ovaj projekat delo je Zrenjaninke Nikolete Vidaković, instruktorke plesa sa dugogodišnjim iskustvom.

predskolci1

-Obožavam decu i njima sam posvetila svu svoju energiju prethodnih godina, to je nešto što me iskreno ispunjava. Želela sam da pored rada toga što svake godine sada već tradicionalno pripremam maturante, nešto bude i za dečicu, da se i oni osete važnim, i da opet sve bude u nekom svečanom tonu, emotivno i sa porukom, kaže Nikoleta Vidaković.

Zrenjanin je prvi grad koji će imati ples za predškolce, što potvrđuje i činjenica da je projekat zaštićen kao autentičan. Veliku podršku realizaciji projekta pružio je Grad Zrenjanin. Zaposleni u predškolskoj ustanovi oduševljeno su podržali ovu ideju, svi vaspitači i roditelji dece.

PerSu marketi

-U saradnji sa Igorom Dunđerskim i zrenjaninskim SuperNova horom, realizovala sam ideju o muzičkoj podlozi za ples. Oni su uradili tekst i muziku, a deca otpevala pesmicu. Probe su počele prošlog meseca, obuku radim u svim gradskim vrtićima, i na žalost, zbog puno obaveza i manjka vremena nisam mogla da obuhvatim i vrtiće u selima, ali ovom prilikom obećavam da će sledeće godine biti obuhvaćena celokupna teritorija Grada Zrenjanina, kaže naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Slično po ugledu sa maturantima srednjih škola sa kojima radi 10 godinu za redom, autorka ovog projekta, prirediće i ples predškolaca na Trgu slobode, najverovatnije 8. juna. Kako kaže, mališani će biti uniformisani, imaće svoje rekvizite, a detalji će do poslednjeg dana ostati tajna.

Pogledajte atmosferu sa jedne od proba:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh