I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjanin ima svog ambasadora pomirenja

U organizaciji Omladinskog odbora za obrazovanje u Beogradu,  realizovan je projekat „Omladinski ambasadori pomirenja“ koji je finansirala ambasada Velike Britanije.

U okviru projekta imenovano je 25 ambasadora pomirenja u regionu, među kojima je i Zrenjaninac Nenad Mišković. On je predstavnicima ambasada i mladim ljudima iz regiona, predstavio potencijale i osobenosti našeg grada.

miskovic

Mišković sa britanskim ambasadorom i predstavnikom Omladinskog odbora za obrazovanje

I Taxi Zrenjanin

Cilj projekta i imenovanje ambasadora za pomirenje je da okupi mlade, uspešne i ambiciozne ljude koji će aktivno raditi na procesu pomirenja među narodima i državama u regionu i počastvovan sam što sam prepoznat kao osoba koja treba da bude deo tog procesa. Energiju i znanje koja sam stekao o tranzicionoj pravdi i suočavanju sa prošlošću tokom svog školovanja, za zadovoljstvom ću usmeriti da misiju koju obavljam zajedno sa svojim kolegama izvršim što uspešnije kako bismo se svi na ovim prostorima okrenuli zajedničkoj i lepšoj budućnosti, rekao je Mišković.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mladi ambasadori imali su priliku da kroz projekat steknu nova znanja i iskustva slušanjem predavanja eminentnih stručnjaka na temu međunarodnog prava, evrointegracija, odnosa u region i tranzicione pravde.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh