I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjanin ima svog ambasadora pomirenja

U organizaciji Omladinskog odbora za obrazovanje u Beogradu,  realizovan je projekat „Omladinski ambasadori pomirenja“ koji je finansirala ambasada Velike Britanije.

U okviru projekta imenovano je 25 ambasadora pomirenja u regionu, među kojima je i Zrenjaninac Nenad Mišković. On je predstavnicima ambasada i mladim ljudima iz regiona, predstavio potencijale i osobenosti našeg grada.

miskovic

Mišković sa britanskim ambasadorom i predstavnikom Omladinskog odbora za obrazovanje

PerSu marketi

Cilj projekta i imenovanje ambasadora za pomirenje je da okupi mlade, uspešne i ambiciozne ljude koji će aktivno raditi na procesu pomirenja među narodima i državama u regionu i počastvovan sam što sam prepoznat kao osoba koja treba da bude deo tog procesa. Energiju i znanje koja sam stekao o tranzicionoj pravdi i suočavanju sa prošlošću tokom svog školovanja, za zadovoljstvom ću usmeriti da misiju koju obavljam zajedno sa svojim kolegama izvršim što uspešnije kako bismo se svi na ovim prostorima okrenuli zajedničkoj i lepšoj budućnosti, rekao je Mišković.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Mladi ambasadori imali su priliku da kroz projekat steknu nova znanja i iskustva slušanjem predavanja eminentnih stručnjaka na temu međunarodnog prava, evrointegracija, odnosa u region i tranzicione pravde.

 

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh