I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Zrenjanin i Aradac će biti domaćini rečnom ekološkom karavanu

Na 38. međunarodnom Sajmu nautike, lova i ribolova, u nedelju 3. aprila, turistički poslanici Zrenjanina su imali veoma uspešnu prezentaciju turističke ponude Zrenjanina i okoline.

Prezentacija Vesne Bugarin na 38. Sajmu nautike, lova i ribolova

Prezentacija Vesne Bugarin na 38. Sajmu nautike, lova i ribolova

Na sajmu je prezentovana regata pod nazivom „Reka“, odnosno rečni ekološki karavan, koji će se po četvrti put organizovati od 30. jula do 13. avgusta. Rečni karavan će ovog puta voditi od Stare Pazove do Segedina i nazad do Starih Banovaca.

Regata će ove godine proći preko Tise i Begeja. Učesnici regate će posetiti Carsku baru, a u ponedeljak 1. avgusta učesnici regate će pristati u Zrenjaninu. Na ruti povratka, 12. avgusta, karavan će se zaustaviti u Aradcu. O svemu onome šta turistički nudi Zrenjanin i Aradac, na ovoj, veoma posećenoj prezentaciji rečne nautike govovorili su Vesna Bugarin, master menadžer turizma ispred JP turističkog centra grada Zrenjanina, Vojislav Cvejić, organizator pivskog turizma, Jaroslav Stevanov, turistički organizator i licencirani turistički vodič. U delegaciji Zrenjanina bili su još Dragan Odadžić, menadžer Pivnice i Nikola Spajić, redovni učesnik svih dosadašnjih rečnih regata.

PerSu marketi
Delegacija Zrenjanina na Sajmu nautike, lova i ribolova

Delegacija Zrenjanina na Sajmu nautike, lova i ribolova

– Zrenjanin i Aradac će biti domaćini ovoj veoma brojnoj rečnoj regati „Reka“. Upravo zato smo na Sajmu prezentovali bogatu turističku ponudu, koja će ovog puta obuhvatiti prirodni rezervat Carsku baru, grad Zrenjanin i mesto Aradac. Učesnici regate će na ovim destinacijama biti dočekani i ugošćeni, a imaće i vremena da obiđu naš grad i Aradac. Ovo je za nas izuzetna prilika da još jednom istaknemo našu sredinu kao veoma primamljivu za sve oblike turizma, pa i rečni turizam plovnim putem Tise i Begeja – istakla je Vesna Bugarin, ispred JP Turistički centar grada Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prezentacija i učešće delegacije Zrenjanina bili su najuspešniji na Sajmu nautike, po ocenama organizatora i učesnika regate „Reka“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh