I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zoka Ivanić konačno putuje u Južnu Koreju – višak novca donira u humanitarne svrhe

Naša sugrađanka Zorana Zoka Ivanić nakon skoro godinu objavila je radosnu vest na svom Facebook profilu.

Javnost je upoznata da se ova dvadesetdvogodišnja devojka od svoje šeste godine bori sa opakom distonijom, a u aprilu prošle godine rešila je da pokuša da promeni teško stanje.  Tada je naime kroz niz humanitarnih akcija, priredbi kao i pisanjem vlastite knjige nastojala da prikupi novac za terapije u Južnoj Koreji. U akciju su se uključile njene kolege sa fakulteta, prijatelji, firme i mnogi drugi poznati i nepoznati. Ova harizmatična devojka prepuna pozitivne energije napokon je uspela da sakupi 40.000 dolara, a na daleki put bi trebala da krene 8. marta.

 

I Taxi Zrenjanin

– Novac je sakupljen, samo čekamo da se uplati novac od smsova kojih je najviše bilo u decembru, preko 8000.  Onda će novca biti dovoljno – izjavila je Zorana Ivanić za naš portal.

Terapije u J. Koreji trajaće tri meseca, a kako nam je rekla ova devojka od 150 pacijenata izleči se njih 145. Patila sam veći deo života. Kad sam u aprilu prošle godine krenula da sakupljam novac izgledalo mi je to kao nedostižan san, doktor je skup kao pakao. Ipak pošto sam i ovu bitku dobila, rešena sam da idem do kraja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Inače svi računi  i humanitarne organizacije ostaće otvoreni jer sav novac koji pretekne ići će dalje u humanitarne svrhe – dodala je naša Zoka.

Svoju radost podelila je i putem Facebook profila

Korejo evo me. 😀

Posted by Zoka Zorana Ivanic on Dienstag, 10. Januar 2017

HVALA SVIMA JOŠ JEDNOM!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh