I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Žitište: Pojavila se majka napuštene bebe

Napuštenu bebu ispred svog stana pronašao je Bojan Miholjčić iz Žitišta. Bojan je za „Info Centar“ rekao da je čuo dečiji plač u hodniku, i da je već u sledećem trenutku bio šokiran kada je video bebu ostavljenu ispred vrata.

– Pozvao sam suprugu da pričuva bebu, a ja sam potrčao ispred zgrade u nadi da ću uhvatiti vinovnika ovog (ne)dela, priča Miholjčić za Info centar Žitište.

zitiste(Hodnik i vrata stana gde je ostavljena beba, Info centar Žitište)

 

PerSu marketi

 

Njegova supruga, komšije i on odmah su kontaktirali policiju i hitnu službu Doma zdravlja Žitište koji su isto kao stanari zgrade u kojoj je nađena beba bili zaprepašćeni prizorom koji su videli.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Policija i hitna pomoć stigli su za par minuta. Bebu smo umotali u malo ćebe, uneli smo je u stan, gde je doktorka odmah pregledala. Tu smo i ustanovili da se radi o devojčici, kaže ovaj Žitištanin.

Bojan još nije ni došao sebi a usledio je novi šok – na vratima njegovog stana posle sat i po vremena pojavila se majka napuštene bebe, koja je bila vidno potrešena tražeći da dobije nazad svoju bebu.

– Primili smo zabrinutu majku u naš stan, porazgovarali smo sa njom, objasnili da je beba na sigurnom, a zatim smo pozvali policiju, koja je ženu odvela na razgovor. Još smo u šoku, ali nam je laknulo kada smo čuli da je  beba zdrava i da je zbrinuta u bolnici, rekao je Bojan Miholjčić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh