I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Zimskoj akciji dobrovoljnog davanja krvi odazvalo se 26 sugrađana

Tradicionalnoj zimskoj akciji dobrovoljnog davanja krvi danas se u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin odazvalo 26 humanih sugrađana.


Sekretarka Crvenog krsta Aleksandra Tanasijević je za naš portal izjavila, da članovi humanitarne organizacije zajedno sa Službom za transfuziju krvi dugi niz godina organizuju ove humane akcije sa ciljem, da prikupe dovoljnu u bezbednu količinu dragocene tečnosti.

-Nakon praničnih dana uobičajeno su smanjene rezerve krvi i zato u skladu sa našim planovima, godišnje tri puta organizujemo ove akcije, jer bitno nam je da krv čeka pacijenta, a ne pacijent krv – istakla je sekretar Crvenog krsta.

PerSu marketi

Melanija Ružić je dugogodišnja volonterka i predsednik mladih volontera Crvenog krsta Zrenjanin. Ona je ove godine prvi put dala krv i kako nam je rekla, rečima se ne može opisati taj osećaj, kada znaš da si učinio jedno dobro delo i da si jednom kesicom dragocene tečnosti spasio živote drugim osobama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh