I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

33. „Zimski susreti učitelja“ okupili prosvetne radnike Banata

Osnovna škola „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina bila je domaćin 33. „Zimskih susreta učitelja“ skupa različitih tematskih seminara sa ciljem edukacije i stručnog usavršavanja.

Ovakva vrsta seminara organizuje se u 19 gradova Srbije, a ovo je bio četvrti put da je naš grad domaćin i to u organizaciji Saveza učitelja Republike Srbije i Udruženja zrenjaninskih učitelja.

210 učitelja, nastavnika, stručnih saradnika, defektologa  kao i  direktora sa teritorije Banata ovom prilikom slušalo je 7 tematskih seminara koji pokrivaju različite kompetencije i koji su neophodni za stručno usavršavanje. Među ostalim temama bile su „Učenje učenika samoučenju“, „Prevencijom protiv nasilja, organizovanjem interaktivnih roditeljskih sastanaka“, „Metodički postupci pri realizaciji nastave muzičke kulture“ i drugo.

PerSu marketi

Dragocena razmena iskustava i znanja

Predavači su bili  Dragana Glogovac, Danica Gocevska, Nada Mandić, Mirjana Rudović, Snežana Ilić, Slavica Mladenović Ivanović, Irena Terzić, Ivana Blagojević, Anita Perić, Vesna Milenković, Sanela Krstić, Lucija Tasić, Marijana Tešić, Lidija Videnović, Ljiljana Kuveljić, Dragana Nešić, Milan Stanković, Marjan Milanov, Zoran Ilić i Dejan Cakić. – Pored toga što  dobijaju  sertifikovana uverenja ovo je svakako i prilika da nastavnici i svi drugi učesnici međusobno podele različita iskustva u radu sa decom. Na jednom mestu koncentrovana je riznica znanja, iskustva i pozitivne energije – kaže Biljana Jovanov direktorka OŠ „Dr Jovan Cvijić“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U radu 33 „Zimskih susreta učitelja“ učestvovali su prosvetni radnici  Farkaždina, Sečnja, Čente, Perleza, Jaše Tomića, Sutjeske,  Krajišnika, Jarkovca, Debeljače, Kovačice, Banatskog Karađorđeva, Konaka, Orlovata, Ečke, Lazareva, Melenaca, Uzdina, Lukićeva, Elemira, Boke, Aradca, Neuzine i Zrenjanina.

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh