I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Zimske dogodovštine za decu u Mužlji

Najmlađi meštani Mesne zajednice Mužlja su poslednje nedelje zimskog raspusta i polaska u školu iskusili sve prednosti i radosti zimskih dogodovština, koje se poslednjih nekoliko godina tradicionalno organizuju unutar Katoličke crkve i Doma za učenike „Emmausz“.

Deca su zajedno sa animatorima-pomoćnicima mogla da učestvuju u kreativnim radionicama, da prisustvuju edukativnim predavanjima i da budu deo zanimljivih društvenih igara. Osmesi na njihovim licima govore, da uživaju u interesantnim događajima, a mnogi od njih ističu da jedva čekaju naredne manifestacije da bi upoznali sa nove prijatelje.

Organizator zimskih dogodovština otac Stojan Kalapiš je za naš portal izjavio, da cilj ovih i sličnih dešavanja jeste da deca tokom raspusta svoje slobodno vreme provedu na kvalitetan i zanimljiv način, da ih, družeći se sa ostalim vršnjacima, makar na nekoliko sati latimo kompjutera.

PerSu marketi

Učenica četvrtog razreda srednje Medicinske škole Timea Bicok je dugogodišnja učesnica ovih kreativnih dogodovština. Timea ističe, da „posao“ animatora-pomoćnika nije lak, sa sobom nosi ogromnu odgovornost, u svakom trenutku treba biti spreman za nove ideje, međutim kada vas deca zagrle i na kraju dana vam daruju poklone, osećate veliku radost i sreću, jer ste učinili dobro delo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh