I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Mini sajam ženskog preduzetništva u Zrenjaninu

Nakon uspeha prošlogodišnjeg skupa koji je govorio na temu razvoja vinskog turizma, ove godine drugi put zaredom, 14. februara  održaće se ˝sednica˝ na kojoj će glavna i jedina tema biti razvoj ove privredne i turističke grane.

ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO

Podržani od strane restorana ˝Renesansa˝ i ˝IP Media 023˝, udruženje poslovnih žena ˝SOFIA˝ ove godine 14. februara drugi put zaredom organizovaće ˝okrugli sto˝ za kojim će se diskutovati o uzgoju vinove loze, proizvodnji i prodaji vina i svim činjenicama koje se tiču unapređenja ove privredne i turističke grane.

Tom prilikom, ispred pomenutog udruženja učesnice biće Svjetlana dr. Ždrale, Slavenka dr Petković-Ćurić, Liljana Radovanović, Sanja Ristić i Olgica Velimirov. Pored njih, za okruglim stolom će se naći vinogradari i vinari Banata.

I Taxi Zrenjanin

Našem udurženju je uvek u cilju povećanje i jačanje privrede kako bi ljudi lakše stekli sigurnost. Upravo iz tog razloga, moramo obratiti pažnju na stvari poput ovakvog privrednog sektora baš zbog potencijala koji on sa sobom nosi, poručili su iz udruženja ˝SOFIA˝.

Kompanije i institucije zauzele učešće u skupu

Pored gore pomenutih imena, mesta će zauzeti i predstavnici kompanije „Gomex“, „Zrepok“, „Valor“, Turističke Organizacije Grada Zrenjanina, Kulturnog Centra, Grada Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Drago nam je što su i ostali uspeli da prepoznaju priču koju mi zagovaramo i što postoji velika verovatnoća za konkretne stvari po tom pitanju, dodali su.

Pored samog skupa i zasedanja, najavljen je mini-sajam ženskog preduzetništva i poslovanja koji će se istog dana održati u holu TC Renesana.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh