I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Željko Joksimović : Rado ću se vratiti u Zrenjanin [5 SLIKA]

„Libero“, „Žena za sva vremena“, „Lane moje“, „Michelle“…nizao je sinoć svoje hitove Željko Joksimović na 30. „Danima piva“ u Zrenjaninu.

zeljko joksimovic koncert zrenajnin

Pevač je nešto posle 22 sata izašao na binu na Trgu slobode koji je i sinoć bio pun. U publici su se mogle videti sve generacije, a najviše je bilo pripadnica ženskog pola koje su horski pevale balade „Ljubavi“, „Ima nešto u tom što me nećeš“, „Zaboravljaš“, „Stihija“…

zeljko joksimovic trg slobode dani piva dron

PerSu marketi

Nakon dvočasovnog nastupa, Joksimović se u bekstejdžu obratio medijima.

zeljko joksimovic trg slobode dani piva koncert

-Fenomenalan je utisak, i videli ste i sami da je publika otpevala sve pesme u glas što me je posebno obradovalo. Uživali smo u dobroj organizaciji, publici, moje su impresije velike. Večeras je bilo nekoliko pesama sa novog albuma, i radostan sam što publika mesec dana od objavljivanja CD-a već zna sve pesme, rekao je pevač.

zeljko-joksimovic-zrenjanin-trg-dani piva

Sa novim albumom Joksimović će posle 10 godina uskoro krenuti na turneju po srpskim i gradovima u regionu, a kako je rekao, Zrenjanin će biti jedan od njih. – Posle ovakvog koncerta i energije, rado ću se vratiti u Zrenjanin, rekao je Joksimović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

zeljko joksimovic trg slobode dani piva

Foto : Wedding studio pro Dplus Zrenjanin / Zoran Torđan

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh