I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Završena zajednička akcija roditelja i vrtića „Maslačak“

Da vrtić „Maslačak“ ima odličnu saradnju sa roditeljima pokazala je još jedna zajednička akcija. Nakon uređenja dvorišta, brojnih radionica za roditelje i decu , sprovedena je zajednička akcija zamena dela stolarije.

Neki od problema, bili su loša zvučna izolacija i slaba osvetljenost između dve radne sobe. Pored velikog truda, strpljena, dovitljivosti i tolerancije vaspitača, u ovim uslovima najviše su trpela deca. U dve radne sobe boravi oko pedesetero dece, a zbog loše zvučne izolacije sticao se utisak da su svi u jednoj prostoriji.

Na zajedničkom roditeljskom sastanku, roditelji su izglasali da reše ovaj višedecenijski problem i omoguće kvalitetniji vaspitno – obrazovni rad.

I Taxi Zrenjanin

– U nedostatku sredstava, organizovali smo i skupljanje pet ambalaže, koju su podržali roditelji i mesna zajednica „Nikola Tesla“ . Sredstva od pet ambalaže su neznatna, ali buđenje svesti kod dece o očuvanju prirode i reciklaži je veća dobit. Istovremeno uz skupljanje pet ambalaže skupljamo i čepove koje ćemo distribuirati udruženju „Čep za hendikep“ – rekla je Dragana Baždar, glavni vaspitač u vrtiću Maslačak i vaspitač pripremne grupe za polazak u školu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nakon nekoliko meseci i velikog truda roditelja i pomoći nekoliko ljudi dobre volje uspeli smo da završimo još jednu akciju.

– Za ovu akciju su čuli i pomogli da se privede kraju Goran Fijat direktor Čistoće i Zelenila, Tamara Jocić, Snežana Sikimić vlasnica igraonice „Čarolija“ i Ljubica Kovačević vlasnica Centra za edukaciju „BIG BEN“ i ovom prilikom im se i javno zahvaljujem. Zahvaljujem se roditeljima iz vrtića „Maslačak“ na volji, trudu i izdvojenim sredstvima bez kojih ne bi uspeli rešiti ovaj problem – dodala je Dragana Baždar.

Bitno je pomenuti da su u samoj organizaciji i privođenju ove akcije kraju, najviše učestvovali roditelji iz pripremne grupe za polazak u školu, vrtića „Maslačak“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh