I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U prodajnim objektima „Gomex“ završen prvi deo akcije „Čep za hendikep“

U Distributivnom centru kompanije Gomex danas je članovima Udruženja paraplegičara Banata predata velika količina plastičnih čepova prikupljenih u akciji „Čep za hendikep“.

Ovim je završena prva realizacija akcije kojom potrošači maloprodajne mreže Gomex pomažu licima sa invaliditetom da prikupe čepove i u zamenu za njih obezbede invalidska pomagala.

cep-za-hendikep

Tokom poslednja tri meseca 2014. godine, svi prodajni objekti Gomexa uključili su se u ovu humanitarnu aktivnost. Za potrebe prikupljanja čepova, naša kompanija realizovala je marketinšku kampanju kojom je pozvala svoje potrošače na humanost. Čepovi su se, po unapred utvrđenoj dinamici, isporučivali i skladištili u Distributivnom centru u Zrenjaninu, odakle su prosleđeni na dalju obradu. Akciji „Čep za hendikep“ odazvao se izuzetan broj naših potrošača, koji su na taj način doprineli da Udruženje paraplegičara Banata obezbedi invalidska kolica za potrebe svojih članova, rekao je marketing menadžer Nedeljko Golušin.

I Taxi Zrenjanin

Članovi Udruženja izrazili su zahvalnost kompaniji Gomex i posebno istakli činjenicu da je ovo najbolje organizovana akcija od kada je projekat „Čep za hendikep“ startovao.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ogromna pomoć u realizaciji akcije prikupljanja čepova leži i u činjenici da je Gomex ponudio svoju infrastrukturu, vozni park i ostale resurse sopstvenog sistema, pa su rezultati akcije ovako impozantni, izjavio je za medije Goran Perlić, predsednik Udruženja paraplegičara Banata.

cep-za-hendikep1

Na zahtev potrošača, prikupljanje čepova biće nastavljeno i tokom 2015. godine.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh