I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Završen edukativni projekat „Baci kosku“

Projekat „Baci kosku“, koji su sa uspehom vodili mladi volonteri Udruženja za brigu o životinjama Banata “BETA”, završen je juče druženjem volontera i građana u prostorijama centra za decu i mlade Maštalište.

 baby-beta-kraj-projekta-baci-kosku-zrenjanin

U završnici projekta učestvovali su članovi „BETE“ i brojni sugrađani koji su došli sa svojim ljubimcima, od kojih su neki udomljeni zahvaljujući tom udruženju.

– Ovo je bila idealna prilika da građani, u razgovoru sa volonterima, dobiju odgovore na pitanja o uslugama veterinara, procesu udomljavanja, ishrani i pružanju prve pomoći svojim ljubimcima, izjavila je za naš portal Gorana Belić ispred „BETE“.

Fordomanija

Cilj projekta „Baci kosku“, sprovedenog u okviru programa „Mladi su zakon“, bio je upoznavanje školaraca sa osnovama brige o životinjama, pružanja prve pomoći i nege ugroženih ljubimaca kroz brojne edukacije. Radionice su se održavale tokom septembra i oktobra meseca i okupljale su zrenjaninske srednjoškolce i đake osmih razreda osnovnih škola u Elemiru i Aradcu. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh