I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zapušena kanalizacija u Koče Kolarovoj ulici

U Koče Kolarovoj ulici u narednom periodu biće otežan saobraćaj zbog otklanjanja problema na kanalizacionoj mreži. Još uvek nije poznata informacija koliko će radovi trajati.

zitni-trg

U Javno komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ potvrdili su da se u toj ulici zapušila kanalizaciona mreža, i da je problem nastao pre nekoliko godina.

– Prilikom asfaltiranja ulice Koče Kolarova veliki deo građevinskog materijala, šljunka i peska, završio je u kanalizacionoj mreži te ulice. Vremenom je došlo do taloženja bačenog materijala i to je dovelo do većeg zapušenja kanalizacione mreže. Neophodno je da se pristupi ozbiljnim i složenim radovovima kako bi se mreža odgušila, kažu u Službi informisanja JKP „Vododvod i kanalizacija“.

PerSu marketi

Radovi će otpočeti danas, 24. decembra, a realno je očekivati otežan saobraćaj u toj ulici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Kada se bude izvršilo raskopavanje asfalta i utvrde obim i težina kvara, znaćemo i koliko će radovi vremenski trajati i kada se može očekivati njihov završetak, saopštila je ta služba.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh