I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zakasnili sa dokumentacijom – teretana na otvorenom u maju 2014.

Zrenjanin se nije našao na listi prvih 10 gradova i opština koji će dobiti „Coca-cola“ teretanu na otvorenom do kraja godine. „Razlog tome je kašnjenje u pripremi dokumentacije“, potvrdio je portalu I love Zrenjanin zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev.

ljubomir-stanisavljevKompanija „Coca-cola“ je od ukupno 45 opština i gradova koji su izglasali izgradnju teretane na otvorenom, dala šansu da 10 najbržih koji prikupe dokumentaciju – dobiju teretanu do kraja godine. Ostalih 35, među kojima je i Zrenjanin, dobiće teretanu do maja 2014.

–  Zrenjanin nije stigao da pripremi lokacijsku dozvolu i zahteve koji su trebali da se predaju NALED-u, ali ništa ne gubimo jer smo teretanu osvojili i sigurni smo da ćemo je dobiti. Želeli smo da jednoglasno donesemo odluku koja je od tri lokacije u opciji najbolja za postavljanje teretane, a posle toga je trebalo i određeno vreme da prikupimo dozvolu i dokumentaciju, pa se nismo uklopili u rok. Ništa time nismo izgubili jer ide i zimsko vreme kada se teretana ne bi mnogo koristila, a već sa prvim sunčevim zracima, Zrenjanin će dobiti svoju teretanu, kaže stanisavljev.

TERETANU DOBIJA BAGLJAŠ

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Buduća „Coca-cola“ teretana na otvorenom biće postavljena u naselju Bagljaš na košarkaškom terenu koji se nalazi u neposrednoj blizini magistrale, a u opciji su bili Karađorđev park i lokalitet u blizini mosta na suvom.

Podstaknuta voljom Zrenjaninaca koji su žučno glasali i na kraju dobili svoju teretanu, lokalna samouprava je predložila postavljanje još dve teretane.

bagljas

Teretanu dobija najmnogoljudnije naselje u Zrenjaninu

-Razmišljamo da napravimo dogovor sa ostalim gradovima i opštinama koji budu voljni da pored teretane koju poklanja „Coca-cola“, postave još po jednu ili više teretana u svom mestu. Ukoliko bismo zajedno nastupili pred proizvođačem tih sprava, investicija bi mogla biti povoljnija, kaže Stanisavljev.

Foto : Panoramio/banedencic

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh