I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zakasnili sa dokumentacijom – teretana na otvorenom u maju 2014.

Zrenjanin se nije našao na listi prvih 10 gradova i opština koji će dobiti „Coca-cola“ teretanu na otvorenom do kraja godine. „Razlog tome je kašnjenje u pripremi dokumentacije“, potvrdio je portalu I love Zrenjanin zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev.

ljubomir-stanisavljevKompanija „Coca-cola“ je od ukupno 45 opština i gradova koji su izglasali izgradnju teretane na otvorenom, dala šansu da 10 najbržih koji prikupe dokumentaciju – dobiju teretanu do kraja godine. Ostalih 35, među kojima je i Zrenjanin, dobiće teretanu do maja 2014.

–  Zrenjanin nije stigao da pripremi lokacijsku dozvolu i zahteve koji su trebali da se predaju NALED-u, ali ništa ne gubimo jer smo teretanu osvojili i sigurni smo da ćemo je dobiti. Želeli smo da jednoglasno donesemo odluku koja je od tri lokacije u opciji najbolja za postavljanje teretane, a posle toga je trebalo i određeno vreme da prikupimo dozvolu i dokumentaciju, pa se nismo uklopili u rok. Ništa time nismo izgubili jer ide i zimsko vreme kada se teretana ne bi mnogo koristila, a već sa prvim sunčevim zracima, Zrenjanin će dobiti svoju teretanu, kaže stanisavljev.

TERETANU DOBIJA BAGLJAŠ

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Buduća „Coca-cola“ teretana na otvorenom biće postavljena u naselju Bagljaš na košarkaškom terenu koji se nalazi u neposrednoj blizini magistrale, a u opciji su bili Karađorđev park i lokalitet u blizini mosta na suvom.

Podstaknuta voljom Zrenjaninaca koji su žučno glasali i na kraju dobili svoju teretanu, lokalna samouprava je predložila postavljanje još dve teretane.

bagljas

Teretanu dobija najmnogoljudnije naselje u Zrenjaninu

-Razmišljamo da napravimo dogovor sa ostalim gradovima i opštinama koji budu voljni da pored teretane koju poklanja „Coca-cola“, postave još po jednu ili više teretana u svom mestu. Ukoliko bismo zajedno nastupili pred proizvođačem tih sprava, investicija bi mogla biti povoljnija, kaže Stanisavljev.

Foto : Panoramio/banedencic

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh