I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Zajednička radionica učesnika iz Rumunije i Srbije

U subotu, 11. oktobra 2014. u Amfiteatru Vest Univerziteta u Temišvaru održana je zajednička matematička radionica učenika iz Rumunije i Srbije u okviru projekta “Sustaining excellence in mathematical education” (MIS-ETC code 1411, acronym SusMathEdu). Projekat se realizuje u okviru IPA programa  prekogranične saradnje Rumunija – Srbija.

SC04232

Matematičkoj radionici u Temišvaru prisustvovali su učenici Jankov Vladimir, Gajić Blagoje, Jevremov Jovana, Glušac Ljubica, i Mandić Marija sa profesorom Danijelom Vukić  iz Zrenjaninske gimnazije, Vucelja Stevan i Mijatović Aleksa sa profesorom Molkuc Sonjom iz Elektrotehničke i građevinske škole “Nikola Tesla”, Petrov Stevan i Sanjin Isanović sa profesorom Jadrankom Ogrizović Milojković iz Školskog centra „Nikola Tesla“ iz Vršca, Radin Ivana i Cvijetan Veljko sa profesorom Kovačev Zoranam Srednje škole iz Novog Bečeja i Miškov Anamaria, Božin Dragica i Todić Tamara sa profesorom Rvović Vesnom iz Gimnazije ²Dušan Vasiljev² iz Kikinde.

U okviru radionice održano je matematičko takmičenje mešovitih ekipa koje su činili učenici srednjih škola sa teritorije Banata iz Rumunije i Srbije.Naši srednjoškolci postigli su veliki uspeh, pa su tako u najboljoj ekipi koja je osvojila prvo mesto bile Jevremov Jovana i Mandić Marija.

I Taxi Zrenjanin

U okviru radionice održan je i okrugli sto na temu „Upotreba web tehologija u savremenom nastavnom provcesu“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh