I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zabranjeno lepljenje predizbornih plakata na kućama

Odeljenje Komunalne policije, šefovi Izbornih štabova i predstavnici političkih partija u Zrenjaninu postigli su zajednički dogovor o dozvoljenim mestima za lepljenje predizbornih plakata.

Na poziv načelnika Komunalne policije, Igora Virijevića, odazvali su se predstavnici 12 stranaka.

kampanja
Prema zajedničkom dogovoru, u aktuelnoj predizbornoj kampanji nije dozvoljeno lepljenje plakata na kućama, stambenim zgradama i montažnim objektima u privatnom vlasništvu. Aktivisti političkih partija moći će da lepe plakate na drveću, ali se pritom ne smeju koristiti sredstva koja bi mogla da oštete stablo. Na sastanku je utvrđeno i da će Komunalna policija tolerisati lepljenje plakata na javnim mestima koja su do sada korišćena u tu svrhu.

Zanimljivo je da su se predstavnici političkih partija jednoglasno složili da će aktivno učestvovati u uklanjanju plakata na teritoriji grada Zrenjanina, u danima nakon izbora. Njihovu volju lako će moći da provere građani, budući da su se obavezali javno.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

foto : blic.rs/D. Vojnović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh