I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Za vreme Dana piva odneto 800 kubika komunalnog otpada

JKP ,,Čistoća i zelenilo“ je kao i svake godine bila maksimalno angažovana na održavanju higijene za vreme trajanja jubilarne 31. manifestacije ,,Dani piva“.

cistoca - centar

Angažovanje JKP,,Čistoća i zelenilo“ u periodu od 23. do 28. avgusta bilo je organizovano 24 časa u tri smene. Akcenat na čišćenju i pranju stavljen je na Žitni Trg i okolne ulice, centar grada, Trg Slobode, parking na „prevlaci“, Tiršovoj i okolnim ulicama.

cistoca-trg slobode

I Taxi Zrenjanin

Na održavanju higijene i odnošenju komunalnog otpada bilo je angažovano preko 50 radnika raspoređenih po smenama, kao i sva dodatna mehanizacija. Bila je spremna i dežurna ekipa da reaguje, ako je potrebno, na hitne intervencije.

cistoca - pranje centra

Komunalni otpad iz žičanih kontejnera sa Žitnog Trga i Trga Slobode iznosio se dva puta i to u toku dana i nakon završetka rada štandova. Odneto je oko 800 m3 komunalnog otpada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

cistoca - dani piva

cistoca - zitni trg

Nakon zatvaranja manifestacije Dani piva, radnici našeg JKP „Čistoća“ i zelenilo i dalje intezivno rade kako bi detaljno očistili i doveli u prvobitno stanje glavno mesto događaja, kao i centralnu gradsku zonu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh