I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Za nove kontejnere 2,5 miliona dinara

JKP „Čistoća i zelenilo“ je nabavilo 100 novih limenih kontejnera zapremine 1.1 m3, čija je vrednost 2.499.000,00 bez PDV-a.

Kontejneri 2

Sa postavljanjem novih kontejnera radnici ovog preduzeća su počeli u petak, 18. marta, u ulici Laze Kostića i naselju „4. juli“. Akcija postavljanja novih kontejnera nastavlja se, tako da će kontejneri biti postavljeni u MZ Sonja Marinković, MZ Veljko Vlahović i u ulici Vojvode P. Bojovića, a radiće se zamena dotrajalih kontejnera i dopuna na mestima gde nedostaju.

– JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin je preduzeće, koje se prevashodno bavi uslužnim delatnostima, zbog čega nam je od izuzetne važnosti da naši korisnici budu zadovoljni uslugama koje im pružamo i zato konstantno težimo podizanju kvaliteta istih. Iako finansijska situacija nije na zadovoljavajućem nivou da bismo mogli realizovati sve naše ideje za poboljšanje usluga, trudimo se da načinimo određena poboljšanja, koliko je to moguće – istakla je pr JKP „Čistoća i zelenilo“, Danijela Tančić.

PerSu marketi

Cistoca (2)

U planu je da se u 2016. godini nabavi još 200 kontejnera iste zapremine 1,1 m3. Novi kontejneri dopineće podizanju nivoa komunalne higijene u gradu, lepšem izgledu kontejnerskih mesta i grada u celosti. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh