I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Webiz“ konferencija privukla u Zrenjanin više od 600 posetilaca

Konferencija o poslovnoj primeni Interneta „Webiz 2.0“ privukla je u Zrenjanin veliki broj gostiju iz celog regiona u periodu od 20. do 23. marta. Pored gostiju, brojni Zrenjaninci prisustvovali su  korisnim predavanjima u hotelu Vojvodina, „upijajući“ iskustva koja su tokom četiri dana nesebično delili eminenti predavači IT industrije u Srbiji.

webiz konferecija zrenjanin

Konferencijski deo Webiz-a bio je besplatan i ove godine. Tokom predavanja istaknut je veliki broj pozitivnih primera, motivacionih prezentacija uspešnih internet preduzetnika,  i iskustava predstavnika svetskih internet kompanija.

Jedna od glavnih linija vodilja Webiz-a jeste deljenje znanja. U skladu sa tim, organizovane su radionice programiranja kroz koje su zainteresovani, tokom dva dana, mogli da upoznaju osnove programiranja i platforme za upravljanje sadržajem na web sajtu, WordPress. Pored svega navedenog, organizovan je i segment poslovnih edukacija, na kojima su prisustvovali predstavnici brojnih firmi iz Srbije u želji za sticanjem znanja o poslovima budućnosti.

PerSu marketi
google

Maja Magdelinić ispred kopanije Google, održala ispirativno predavanje o brojnim servisima najuspešnije svetske IT kompanije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh