I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Peta Webiz konferencija zakazana za kraj marta u Zrenjaninu (VIDEO)

Krajem marta Zrenjanin je domaćin pete po redu Webiz konferencije. 

U oblasti IT tehnologija ovo je postao ne samo prepoznatljiv brend našeg grada nego i konferecija koja svojim idejama, praćenjem svetskih trendova i tehnologija prednjači u Srbiji.

Četiri dana / 20 predavanja

Nekada trodnevni, danas četvorodnevni konferencijski program koji posetiocima nudi dvadesetak predavanja istaknutih i uspešnih stručnjaka  iz oblasti IT-a, ekonomije i sveta digitala.

I Taxi Zrenjanin

Obezbeđen online prenos uživo

O interesovanju dovoljno govori podatak da je već sada prijavljeno 1000 posetilaca, a organizatori su se potrudili da niko ne ostane uskraćen znanja i edukacije pa je obezbeđen i live-streaming kako same konferencije tako i zasebnih intervjua sa svim predavačima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Webiz se ove godine održava od 30. marta do 2. aprila.

U prva dva dana na programu je Webiz edukacija. Druga dva dana rezervisana su za Webiz konferenciju.

Vladimir Kovač, direktor konferencije pozdravio prisutne na promociji u Kafematu, zahvalio se na podršci tokom svih ovih godina.

– Ponosni smo na to što je Webiz pokrenuo pravu lavinu IT aktivnosti u Zrenjaninu od svog osnivanja. Danas u gradu imamo niz pomaka u obrazovnim institucijama koje usklađuju svoje smerove, čak tri IT kompanije koje imaju tendenciju da zapošljavaju još puno mladih ljudi. Takođe osnovan je Zrenjaninski ICT klaster, a nedavno je grad bogatiji i za Startit Centar Zrenjanin.

Nešto više o petogodišnjem iskustvu tokom stvaranja i izgradnje ovog brenda za naš portal govorio je u video prilogu direktor Webiz-a Vladimir Kovač.

Prijave se mogu putem stranice www.webiz.me

Ukoliko niste, pogledajte kako je Webiz izgledao prošle godine.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh