I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Peta Webiz konferencija zakazana za kraj marta u Zrenjaninu (VIDEO)

Krajem marta Zrenjanin je domaćin pete po redu Webiz konferencije. 

U oblasti IT tehnologija ovo je postao ne samo prepoznatljiv brend našeg grada nego i konferecija koja svojim idejama, praćenjem svetskih trendova i tehnologija prednjači u Srbiji.

Četiri dana / 20 predavanja

Nekada trodnevni, danas četvorodnevni konferencijski program koji posetiocima nudi dvadesetak predavanja istaknutih i uspešnih stručnjaka  iz oblasti IT-a, ekonomije i sveta digitala.

I Taxi Zrenjanin

Obezbeđen online prenos uživo

O interesovanju dovoljno govori podatak da je već sada prijavljeno 1000 posetilaca, a organizatori su se potrudili da niko ne ostane uskraćen znanja i edukacije pa je obezbeđen i live-streaming kako same konferencije tako i zasebnih intervjua sa svim predavačima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Webiz se ove godine održava od 30. marta do 2. aprila.

U prva dva dana na programu je Webiz edukacija. Druga dva dana rezervisana su za Webiz konferenciju.

Vladimir Kovač, direktor konferencije pozdravio prisutne na promociji u Kafematu, zahvalio se na podršci tokom svih ovih godina.

– Ponosni smo na to što je Webiz pokrenuo pravu lavinu IT aktivnosti u Zrenjaninu od svog osnivanja. Danas u gradu imamo niz pomaka u obrazovnim institucijama koje usklađuju svoje smerove, čak tri IT kompanije koje imaju tendenciju da zapošljavaju još puno mladih ljudi. Takođe osnovan je Zrenjaninski ICT klaster, a nedavno je grad bogatiji i za Startit Centar Zrenjanin.

Nešto više o petogodišnjem iskustvu tokom stvaranja i izgradnje ovog brenda za naš portal govorio je u video prilogu direktor Webiz-a Vladimir Kovač.

Prijave se mogu putem stranice www.webiz.me

Ukoliko niste, pogledajte kako je Webiz izgledao prošle godine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh